«Facebook» piedāvā iespēju ātrāk aizmirst par bijušo

Apollo TV
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sociālais tīkls «Facebook» laidis klajā jaunu iespēju cilvēkiem, kuri izbeiguši tuvas attiecības, vēsta ārvalstu mediji.

Sociālais tīkls «Facebook» laidis klajā jaunu iespēju cilvēkiem, kuri šķīrušies, vēsta ārvalstu mediji.

Mūsdienās it īpaši jauni cilvēki izvēlas attiecības afišēt sociālajā tīklā «Facebook», kur savā profilā iespējams norādīt informāciju par cilvēku, ar kuru esi attiecībās, kā arī detalizēti norādīt attiecību nopietnību (piemēram, precējies, saderinājies vai vienkārši attiecībās).

Nereti pēc attiecību pārtraukšanas sociālā tīkla «Facebook» profils paliek pilns ar kopīgām fotogrāfijām un kopīgi iemūžinātiem mirkļiem, tomēr vēlēšanās katru dienu turpināt sekot līdzi bijušā mīļotā aktivitātēm pazūd.

Lai turpmāk izvairītos no virtuālās «draudzības pārtraukšanas», «Facebook» piedāvā iespēju ikdienā neredzēt sava bijušā aktivitātes.

Cilvēkiem, kuri ikdienā saskārušies ar šādām problēmām, turpmāk pēc virtuālās attiecību pārtraukšanas arī «Facebook» būs iespēja par mīļotā aktivitātēm uzzināt, tikai uzspiežot uz viņa profila, nevis katru dienu tās redzēt jaunumu sadaļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu