IT eksperts: Latvijā ir izveidots interneta «lielceļš», bet nav «automašīnu»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas interneta infrastruktūra ir izcila, un tā būtu jāizmanto biznesa konkurētspējai, tomēr esošajā situācijā Latvijā ir izveidots «lielceļš, bet nav automašīnu», šodien notiekošajā tehnoloģiju konferencē «Squalio Industry Day 2016» atzina «Microsoft» Centrālās un Austrumeiropas reģiona vadītājs Maikls Koegers.

«Tā kā esmu tehnoloģiju cilvēks, man patīk braukt uz Latviju, jo šeit ir fantastisks internets,» sacīja Kogelers, vienlaikus piebilstot, ka Latvijā ir izveidots «lielceļš, bet nav automašīnu».

Viņš uzsvēra, ka digitālā transformācija attiecas uz visiem - gan tehnoloģiju kompānijām, gan apavu ražotājiem. «Tā ir iespēja un pienākums nemitīgi attīstīt un ik dienu pārveidot savu biznesu - darīt jaunas lietas jaunos veidos,» sacīja eksperts. «Latvijas interneta infrastruktūra ir izcila, un tā būtu jāizmanto biznesa konkurētspējai.»

Kā ziņots, šodien Rīgā notiek starptautiska konference «Squalio Industry Day 2016», kurā runā par informācijas tehnoloģiju (IT) risinājumiem biznesa vidē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu