YouTube plānojot par abonēšanas maksu pārraidīt kabeļtelevīziju kanālus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Videoapmaiņas vietne «YouTube» plāno internetā par abonēšanas maksu pārraidīt kabeļtelevīziju kanālus, trešdien vēstīja aģentūra «Bloomberg».

«YouTube» par savu prioritāti ir noteikusi izveidot pakalpojumu ar nosaukumu «Unplugged», kas varētu parādīties jau nākamgad, rakstīja «Bloomberg», atsaucoties uz projektam tuvu stāvošiem cilvēkiem.

«YouTube» vadība par šo plānu esot runājusi ar tādām vadošām mediju kompānijām kā «Viacom», «NBCUniversal» un «Twenty-First Century Fox», tomēr tā vēl nav saņēmusi tiesības pārraidīt to saturu, atklājuši «Bloomberg» informācijas avoti.

«YouTube» pērn par 10 ASV dolāru (8,7 eiro) mēnesī lielu abonēšanas maksu klientiem ASV piedāvāja pakalpojumu «YouTube Red», kur bez reklāmām ir iespējams skatīties vietnes video.

«YouTube» ir viena no interneta giganta «Google» struktūrvienībām. Savukārt «Google» ietilpst pērn izveidotajā māteskompānijā «Alphabet».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu