Facebook paver vēl plašākas iespējas pavadīt laiku Instagram

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Populārā attēlu koplietošanas sociālā vietne Instagram līdz ar pēdējo atjauninājumu ir ieguvusi vairākas jaunas funkcijas.

Instagram turpina paplašināt funkciju klāstu, un līdz ar atjauninājumu jau esošajām pievienojušās vēl divas visai nozīmīgas. Viena no tām stipri līdzinās Facebook Live Video (nav brīnums, jo Facebook savulaik iegādājās Instagram par 1 miljardu ASV dolāru) un dod iespēju veidot video tiešraides, bet otra ietver saraksti starp lietotājiem, kas pēc zināma laika pašiznīcinās, tas ir - izzūd.

Abos gadījumos runa ir par augustā ieviesto sadaļu Instagram Stories, kura lietotājiem dod iespēju izveidot un publicēt ziņojumu, kurš nebūs aktuāls ilgtermiņā, tādēļ pēc diennakts izzūd.

Tagad pēc līdzīga principa (pagaidām gan ne visiem lietotājiem) ir iespējams ieslēgt Instagram kameru un ar vienas pogas nospiešanu sākt tiešraidi. Filmēto materiālu sadaļā Instagram Stories redzēs visi lietotāja apstiprinātie sekotāji, kuri par to saņems attiecīgu paziņojumu. Tiešraidi varēs laikot, taču tā momentā izzudīs pēc ieraksta pogas atlaišanas, raksta Newsru.com.

Izzūdošie sūtījumi savukārt būs tās pašas Instagram stories bildes un video, taču tās saņems tikai konkrēti cilvēki. Piedevām atšķirībā no parastajām Instagram stories publikācijām šīs bildes un video pazudīs, tiklīdz tās būs noskatītas.

Kā jau minēts, pagaidām jaunās funkcijas ir pieejamas tikai daļai Instagram lietotāju. Sociālā tīkla izstrādātāji gan sola, ka paies vien dažas nedēļas un tās būs pieejamas visiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu