Tikai viena poga - un tevis internetā nav!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Globālais tīmeklis ir brīnišķīga un briesmīga lieta vienlaicīgi, tāpēc nav pārsteigums, ka daudzi no mums kaut reizi ir iedomājušies, kaut tajā nebūtu atrodami. Līdz šim šāda iespēja faktiski nebija iespējama, taču tagad ir risinājums.

Zviedru programmētāju duets Ville Dālbo (Wille Dahlbo) un Linuss Unnebeks (Linus Unnebäck) ir izstrādājuši vietni Deseat.me, kas piedāvā ar dažiem peles klikšķiem sevi izdzēst no virtuālās vides, raksta Thenextweb.com.

Lai to izdarītu, nepieciešams šajā vietnē vispirms pierakstīties, izmantojot savu Google konta lietotāja vārdu un paroli. Kad tas izdarīts, zviedru izstrādājums internetā meklē visas lietotnes un pakalpojumus, kuros konkrētais lietotais kādreiz reģistrējies, un izveido sarakstu ar izdzēšanās saitēm.

Ikkatrs unikālais konts, ko Deseat.me atrod, tiek sasaistīts ar saiti, kura ved uz konkrētā pakalpojuma atrakstīšanās lapu. Tas, cik daudz laika aizņems izdzēšanās no visiem kontiem, ir atkarīgs no tā, cik daudzos cilvēks pierakstījies un cik veikli viņš prot darboties ar interneta pārlūku.

Foto: Ekrānšāviņš
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu