Latvijas dzelzceļa intranets atzīts par vienu no labākajiem pasaulē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

VAS «Latvijas dzelzceļa» (LDz) intranets jeb iekštīkls ASV tehnoloģiju izpētes un konsultāciju uzņēmuma «Nielsen Norman Group» vērtējumā ir starp desmit labākajiem pasaulē, liecina informācija «Nielsen Norman Group» mājaslapā.

Uzņēmuma 17.ikgadējā intraneta risinājumu konkursā bez LDz risinājuma par labākajiem atzīti arī «Bank of America», «Encana Corporation», «Goldcorp», «Goodwill Industries International», «IBM Corporation», «JetBlue», «Kerry Group», «Santander Group» un «Tourism New Zealand» īstenotie iekštīkla risinājumi.

Kā informēja LDz pārstāvji, uzņēmuma jaunā intraneta izstrāde tika uzsākta 2014.gadā, un tā funkcionalitāte nepārtraukti tiek uzlabota, sekojot jaunākajām tendencēm informācijas tehnoloģiju jomā un ņemot vērā darbinieku ieteikumus.

Projekta īstenošanas rezultātā tika izveidota iekšējās informācijas vietne ar to dublējošo darbinieku portālu, kurā pieejams plašs saturs par uzņēmuma darbību un iekšējiem procesiem, ir viegli pieejamas un ērti aplūkojamas foto un video galerijas, kā arī ikviens var pievienot savu komentāru un ziņot par aktualitātēm, piedalīties balsojumos un aizpildīt ar pienākumu pildīšanu saistītos dokumentus. Intraneta dizains nodrošina vienkāršu un ērtu navigāciju, savukārt darbinieku portāla funkcionalitāte nodrošina, ka intranetam var piekļūt no jebkuras ierīces un jebkuras vietas pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu