Latvijas interneta vietnes februārī no ārzemēm visvairāk apmeklējuši Apvienotās Karalistes iedzīvotāji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JAVIER SORIANO / AFP

No visiem ārvalstu interneta lietotājiem, kas februārī apmeklējuši Latvijas interneta vietnes, 19,9% bija Apvienotās Karalistes iedzīvotāji, liecina starptautiskā interneta izpētes un konsultāciju uzņēmuma «Gemius» pētījuma «gemiusRanking» dati.

Vienlaikus 8,7% skatījumu bijuši no Vācijas, bet 7,7% - no Krievijas.

No ASV februārī veikti 6,9% skatījumu, no Norvēģijas - 5,8%, no Igaunijas un Lietuvas - pa 5%, bet no Īrijas - 4,6% Latvijas interneta vietņu skatījumu.

No visiem ārvalstu lietotājiem, kas februārī apmeklēja Latvijas interneta vietnes, 4,6% bija no Zviedrijas, bet 2,7% - no Nīderlandes.

Iepriekš, raugoties ilgākā laika sprīdī, visvairāk Latvijas interneta vietnes no ārvalstīm apmeklējuši Apvienotās Karalistes iedzīvotāji, bet no pērnā gada sākuma biežākie apmeklētāji bijuši no Krievijas. «Gemius» pārstāvji šo izmaiņu skaidroja ar tehniskām izmaiņām datu ievākšanā.

Pērnā gada izskaņā pēc atkārtotām tehniskām izmaiņām datu ievākšanā, Apvienotā Karaliste atgriezās pirmajā vietā.

«gemiusRanking» statistika parāda procentuālo daļu no skatījumu skaita, ko ģenerē ārzemju interneta lietotāji, kas apmeklē «gemiusTraffic» pētījumā iekļautās Latvijas interneta vietnes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu