«Lattelecom» slēgs savu mākoņpakalpojumu «eDati»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Telekomunikāciju operatora «Lattelecom» pakalpojums «eDati» tiek slēgts, liecina vietnē «eDati.lv» pieejamā informācija.

Skaidrojot situāciju, «Lattelecom» pārstāvji norādīja, ka līdz ar šā gada 27.jūniju tiks pārtraukta līdzšinējā «Lattelecom eDati» pakalpojuma sniegšana, pārejot uz jaunu datu uzglabāšanas risinājumu, kura izstrādātāji ir «Failiem.lv» uzturētāji.

Līdzšinējie «eDati» maksas pakalpojuma lietotāji tiks pārvirzīti uz jauniem kontiem «Failiem.lv» platformā – «Lattelecom» darbinieki izveidos nepieciešamo kontu un nokoordinēs datu pārcelšanu uz to. Esošajam klientam tiks saglabāti līdzšinējie nosacījumi gan pakalpojuma cenā, gan pieejamās vietas jeb konta ietilpības apjomā.

Klienti, kuri līdz šim lietoja «eDati» bezmaksas pakalpojumu, tiek aicināti līdz 26.jūnijam pārkopēt savu «eDatos» uzglabāto informāciju uz sava datora, ārējās atmiņas kartes vai «Failiem.lv» vietnē, tajā patstāvīgi izveidojot jaunu kontu, jo līdz ar 27.jūniju tiek pārtraukts «eDati» pakalpojums līdzšinējā formā, un bezmaksas profili un tajā esošā informācija tiks neatgriezeniski dzēsta.

Paziņojums interneta vietnē eDati.lv

Informējam, ka eDati pakalpojums tiek slēgts. Aicinām Jūs līdz 2017. gada 26. jūnijam nokopēt datus, jo pēc šī datuma Jūsu konts un dati tiks neatgriezeniski dzēsti.

Aicinām Jūs izveidot un turpmāk lietot bezmaksas kontu Failiem.lv platformā vai abonēt Lattelecom datu uzglabāšanas maksas pakalpojumu, ko turpmāk sniegsim sadarbībā ar partneri Failiem.lv (SIA «Files.fm»).

Taujāti, kāpēc «eDati» tiek slēgti, uzņēmuma pārstāvji norādīja, ka telekomunikāciju uzņēmumi visā pasaulē saprot, ka ir jābūt dinamiskiem, nepārtraukti jāmainās un jāmeklē arvien jaunas, efektīvas darba jomas, un arī «Lattelecom» nemitīgi investē jaunu produktu attīstībā. Runājot tieši par «eDatiem», izvērtējot nepieciešamās investīcijas «eDati» turpmākajai attīstībai, tika pieņemts lēmums par efektīvāko risinājumu tālākai pakalpojuma nodrošināšanai izvēlēties sadarbību ar «Failiem.lv» veidotājiem.

«Lattelecom» ieviesa «eDati» pakalpojumu 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu