Tiešraide: prezentē Baltijā ātrāko mobilo internetu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Staume piedāvā šodien, 29. jūnijā no plkst. 13.00 tiešraidē vērot Baltijā ātrākā mobilā interneta prezentāciju un mobilā interneta ātruma rekorda uzstādīšanu Rīgā.

Latvija ir viena no pirmajām valstīm pasaulē, kur klātienē tiks demonstrēta Nokia bāzes stacija ar jaunāko ātrgaitas interneta programmatūru. Tiešraides skatītājiem būs iespēja vērot, kā LMT tīklā uzstāda Baltijas rekordu pēc mobilā interneta ātruma, ierindojot Latviju starp pasaules līdervalstīm mobilā tīkla sasniegumos ceļā uz 5G.

Mākslīgā intelekta iespējas brīvu stāvvietu atrašanai, attālināti veiktas medicīniskās operācijas un viedie risinājumi sociālajā aprūpē ir tikai daži no pakalpojumiem, ko tuvā nākotnē nodrošinās 5G internets. Lai veicinātu viedo risinājumu inovācijas Latvijā, LMT atver savu tīklu pilotprojektiem un apņemas būt līderis jaunās paaudzes tehnoloģiju ieviešanā.

Tiešraide no Baltijas mobilā interneta ātruma rekorda uzstādīšanas skatāma arī lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv, un LMT Mājas viedtelevīzijā. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu