Izlaiž lietotnes Secure Connection bezmaksas un maksas versiju Android ierīcēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JUNG YEON-JE / AFP

Kaspersky Lab piedāvā jaunu bezmaksas un maksas lietotni Kaspersky Secure Connection for Android, kas ir izstrādāta, lai aizsargātu lietotāju internetā pārsūtītos datus. Šīs lietotnes labākā īpašība ir tās pielāgošanās spēja: lai nodrošinātu ērtības un maksimālu lietotāju aizsardzību, datplūsmas šifrēšanu var aktivizēt automātiski atkarībā no tā Wi-Fi tīkla drošības līmeņa, kuram ierīce ir pievienota, kā arī atvērtajām vietnēm un lietotnēm.

Datplūsmas šifrēšana, ko parasti dēvē par virtuālo privāto tīklu (VPN), nepieļauj caur interneta savienojumu pārsūtītās informācijas pārtveršanu un ļaunprātīgu izmantošanu. Piemēram, tā var palīdzēt aizsargāt kontu paroles, tiešsaistē nosūtītu privāto saraksti vai konfidenciālas fotogrāfijas, apmeklētās lapas un veiktos pirkumus. Šāda pieeja ir īpaši svarīga, ja lietotājs bieži pievienojas nepazīstamiem Wi-Fi tīkliem, kurus kibernoziedznieki var izmantot par lamatām. Antivīrusu kompānijas pētījums liecina, ka nav droša ceturtdaļa (28 %) Wi-Fi tīklu visā pasaulē.

Secure Connection lietotnes mērķis ir aizsargāt lietotāju konfidencialitāti un personisko informāciju no šiem apdraudējumiem. Atkarībā no iestatījumiem risinājums var šifrēt visu nosūtīto un saņemto datplūsmu nepārtraukti vai tikai situācijās, kad drošība ir īpaši svarīga, piemēram, kad lietotājs pievienojas nedrošam Wi-Fi tīklam. Turklāt pēc noklusējuma risinājums piedāvā aktivizēt aizsardzību, kad tiek atvērtas tīmekļa vietnes un lietotnes ar finansiālu informāciju (bankas, interneta veikali, maksājumu sistēmas) un socializācijas vietnes. Lietotāji var arī izvēlēties vietnes un lietotnes, kurām vēlas iestatīt papildu aizsardzību.

Kaspersky Secure Connection par brīvu nodrošina 200 MB šifrētas datplūsmas dienā katrai ierīcei un neierobežotam skaitam ierīču. Ja reģistrējas portālā My Kaspersky, lietotājs par brīvu saņem 300 MB dienā. Risinājuma maksas versija piedāvā neierobežotu datplūsmu piecām ierīcēm vienu mēnesi vai vienu gadu atkarībā no izvēlētā abonementa.

«Mobilās ierīces visbiežāk tiek izmantotas, lai pievienotos nepazīstamiem Wi-Fi tīkliem, tāpēc datplūsmas šifrēšana ir obligāta. Līdz gada beigām mēs plānojam izlaist līdzīgu risinājumu, kas ir domāts iOS pārvaldītām ierīcēm,» sacīja Kaspersky Lab patērētāju komercijas vadītājs Andrejs Mohoļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu