Kodolkara draudu ietekmē cilvēki pamet PornHub, lai pēc tam atgrieztos ar uzviju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tīmeklī lielākā pornogrāfiska rakstura video bibliotēka PornHub 13.janvāra rītā piedzīvoja interesantas noslogojuma svārstības.

Jau ziņots, ka sestdien Havaju salu mobilo sakaru tīklā tika izplatīta trauksme par tuvojošos ballistisko raķeti, izraisot visā ASV pavalstī paniku, kas norima tikai pēc vairāk nekā pusstundas, kad tika izplatīts paziņojums, ka tā bijusi viltus trauksme.

Amatpersonas pēcāk atvainojās par notikušo, paziņojot, ka nejauši «nospiesta nepareizā poga». Bet Havaju salu gubernators Deivids Ige vēlāk paziņoja, ka jūtas dusmīgs un sarūgtināts par šo incidentu, atvainojās un uzsvēra, ka štats gādās, lai nekas tāds vēlreiz nenotiktu. Pirmkārt, Havaju Ārkārtas situāciju pārvaldē nepietiks ar vienu cilvēku, lai izplatītu brīdinājumu; turpmāk tikai divi darbinieki vienlaicīgi varēs nosūtīt šādu trauksmi.

Atgriežoties pie PornHub, jāsaka, ka vietne Havaju salās pēc trauksmes izplatīšanas piedzīvoja lietojuma svārstības, kas ievērojami atšķiras no parastajām ikdienas svārstībām, ziņo Meduza.io.

Pirmā ievērojamā novirze sakrīt ar 13.janvāra plkst. 8:07, kad tika izplatīta trauksme par kodoluzbrukumu. No tā brīža PornHub lietotāju skaits Havaju salās sāka strauji sarukt un minimumu sasniedza plkst. 8:23, kad kritums bija 77%.

38 minūtes pēc viltus trauksmes izplatīšanās publiskajā telpā varasiestādes paziņoja, ka kodolkara tomēr nebūs. Tajā brīdī daudzi Havaju salu iedzīvotāji acīmredzot nolēma iepriekš piedzīvoto stresu kompensēt ar sev labi zināmām metodēm, un PornHub lietojums strauji pieauga; jau plkst. 9:01 no vietnes pārraidītās informācijas apjoms bija par 48% lielāks nekā caurmērā vidējais rādītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu