LG Optimus Z sērijas viedtālruņi (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) laidis klajā jaunākos Optimus Z sērijas viedtālruņus LG SU950 un LG KU9500, kuros mūsdienīgs dizains apvienots ar Google Android operētājsistēmas jaunāko versiju.

Optimus Z sērijas tālruņi LG SU950 un LG KU9500 ar 1 GHz Qualcomm Snapdragon laisti klajā ar Android 2.1 operētājsistēmu un iespēju to atjaunot ar 2.2 operētājsistēmas versiju vēl pirms gada beigām. Turklāt LG SU950 un LG KU9500 iekļautas arī tādas papildu multivides opcijas kā 3,5 collu WVGA Hyper HD LCD (800 x 480 pikseļi), 5 MP  kamera,  kas papildināta ar  Dolby  Mobile  un  DivX saderību. Tāpat šiem viedtālruņiem ir 1,350 mAh akumulatori, kas nodrošina stundām ilgas sarunu un izklaides iespējas. Tikai 11,05 mm plāno viedtālruņu unikālais Z stila dizains ir stūraināks nekā iepriekšējiem LG viedtālruņiem, turklāt matētās apdares metāliskie akcenti eleganti uzsver viedtālruņu sniegto stabilitātes sajūtu.  

LG Optimus Z sērijas viedtālruņos ir piedāvāta īpaša ekrāna tālruņa funkcija, kas ļauj parādīt tālruņa interfeisu lietotāja datora ekrānā. Turklāt, izmantojot Bluetooth vai datu pārraides kabeli, interfeiss būs redzams ekrānā, ļaujot lietotājiem datorā pārvaldīt arī dažādās tālruņa funkcijas, tostarp lietojumprogrammas un e-pastu. Tāpat, izmantojot šo interfeisu, daudzus datorā saglabātos dokumentus, attēlus vai mūzikas failus iespējams viegli pārsūtīt tieši uz viedtālruni. Drag & Shake funkcija ļaus LG Optimus Z sērijas viedtālruņu īpašniekiem koplietot failus starp viedtālruņiem vienkārši pakratot tālruni, savukārt LG Air Sync funkcija ļauj pastāvīgi sinhronizēt datoru ar citām mobilajām digitālajām ierīcēm.   

LG Optimus Z sērijas viedtālruņi jau aprīkoti ar vairāk nekā 100 populārākajām lietojumprogrammām.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu