Pirmais telefons ar Windows 7 (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Pirmie viedtelefoni uz Windows Phone 7 bāzes jau principā ir gatavi izlaišanai. Tos izstrādā vairākas kompānijas, tostarp Samsung, LG, Dell, Asus un HTC. Turklāt informācija par HTC ierīci jau ir nokļuvusi tīmeklī.

Microsoft kopā ar partneriem aktīvi gatavojas atgriezties mobilo ierīču tirgū. Pavisam nesen Redmondas kompānija izlaida Windows Phone 7 mobilās platformas jaunāko versiju. Tagad publiskajā telpā ir nonākušas ziņas par pirmo viedtelefonu uz Windows Phone 7 bāzes - HTC Mozart.

Ierīce ir aprīkota ar Qualcomm QSD8250 procesoru ar 1 GHz frekvenci, 512 MB operatīvo atmiņu un 8GB iebūvēto atmiņu. Integrētajai fotokamerai ir 8 megapikseļu sensors un ksenona zibspuldze, kas nav raksturīgi НТС produktiem un šajā gadījumā uzskatāms par būtisku ieguvumu. Ierīces 3,7 collu ekrāns ar 800x480 pikseļu izšķirtspēju ir ražots pēc Super LCD tehnoloģijas.

Tāpat viedtelefonā ir atsevišķs skaņas apstrādes procesors ar SRS un Dolby Mobile atbalstu, bet akumulatora vietā ir litija polimēru baterija ar 1300 mАh. НТС gatavo telefonu Eiropai un tas atbalstīs UMTS/HSPA (2100/900 MGhz) un GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 МHz) standartus.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu