Vecākais tālruņa modelis LMT tīklā - "Nokia 1611" (27)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vecākais tālruņa modelis mobilo sakaru operatora SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) tīklā ir "Nokia 1611" un to lieto 48 uzņēmuma klienti, liecina LMT apkopotā informācija.

Kopumā LMT mobilo sakaru tīklā ir reģistrēti 2500 dažādi tālruņu modeļi, no kuriem vecākie ražoti 1996.gadā.

Vidējais lietošanas ilgums mobilajiem telefoniem LMT tīklā ir divi gadi, norāda operators, pēc kura vēstītā, šis laiks pastāvīgi samazinās.

Tāpat operatora dati rāda, ka vairāk nekā puse no LMT klientiem patlaban lieto "Nokia" tālruņus, tālāk seko "Samsung" un "Sony Ericsson". Pēdējā laikā strauji audzis "HTC" cienītāju skaits.

Uzņēmums secinājis, ka piecus un vairāk gadus veci mobilie tālruņi nav piemēroti, lai izmantotu visas mobilo sakaru iespējas, tāpēc tas akcijas laikā piedāvā abonentiem un "O!Kartes" lietotājiem apmainīt vecos tālruņus pret "Mazcenas mobilajiem", nemaksājot pirmo pirkuma maksu.

Tiesa, "Mazcenas mobilā" līguma darbības laikā - 24 mēnešus - klientam ik mēnesi vēl jāmaksā mēneša maksa, kuras apmērs atkarīgs no tālruņa modeļa. Akcija ilgs līdz 9.janvārim.

LMT ir vēsturiski vecākais mobilo sakaru operators Latvijā. Pēc tā datiem, kopējais operatora pieslēgumu skaits 1.jūlijā bija 1 052 371.

LMT 2009.gada konsolidētā peļņa pēc nodokļiem bija 25,18 miljoni latu, kas ir par 56,07% mazāk nekā 2008.gadā nopelnītie 57,32 miljoni latu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija. LMT koncerna apgrozījums 2009.gadā bija 151,12 miljoni latu, kas ir par 21,5% mazāk nekā 2008.gadā, kad koncerns apgrozīja 192,55 miljonus latu.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu