Mūžīgā pildspalva bez tintes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

ASV pārdošanā nonākusi "mūžīga" metāliska pildspalva. Par neierasto kancelejas piederumu interesējušies gan vienkāršie lietotāji, proti, iestāžu un biroju darbinieki, gan arī firmas, kas interesējas par jauna tipa produkcijas izstrādi un pārdošanu.

Rakstāmrīks, kura pilnais nosaukums ir Inkless Metal Pen (metāliska pildspalva bez tintes), pēc būtības ir pildspalvas un zīmuļa krustojums, tikai izgatavots no svina. Tieši rakstāmā svina uzgalis ir tas, kas uz papīra atstāj nospiedumus. Kad uzgalis pieskaras papīram, no atdalās nelielas svina daļiņas un rakstītais kļūst redzams, ziņo Newsru.com.

Būtiskākā šā rīka priekšrocība ir tā, ka rakstāmpiederumu nav nepieciešams nedz uzpildīt, nedz asināt - tā metāla uzgalis ir pietiekami liels, lai kalpotu vismaz līdz tā lietotāja mūža beigām, turklāt rakstīt var uz dažāda tipa papīriem - gan glancētiem, gan matētiem.

Tāpat var atzīmēt, ka Inkless Metal Pen ir izturīgs nerūsējošā tērauda korpuss, kura garums ir 15,86 centimetri, bet diametrs - 0,95 centimetri.

Ja nav bažu, ka svina uzgalis varētu nonākt bērna rokās vai vēl ļaunāk - mutē, rakstāmrīku ASV var iegādāties par apmēram 28 - 30 dolāriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu