Viedtālruņu sacīkstes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Visai savdabīgu un simpātisku reklāmas klipiņu savam jaunajam viedtelefonam Optimus Black ir radījis LG.

Klipa sižets pamatā ir no galda piederumiem un kancelejas precēm izgatavota sacīkšu trase, kurā spēkiem mērojas pieci mūsdienu viedtālruņi - Waffle's Ivan (iPhone 4), Samson's Gary S. Jr (Samsung Galaxy S2), Sonic's Archie (SonyEricsson Xperia Arch), Hightech's Dwayne (HTC HD2) un Optimus Black, kas ir tāda paša nosaukuma LG produkts.

Tā kā šis ir LG reklāmas klipiņš, uzvarētāju pat nevajag prognozēt, tas jau iepriekš ir zināms, taču ir interesanti paskatīties, ko LG uzskata par lielākajiem konkurējošo tālruņu trūkumiem, salīdzinot ar Optimus Black.

iPhone 4 gadījumā tas, piemēram, ir svars, kas tālrunim neļauj pēc lēciena sekmīgi sasniegt piezemēšanās rampu, savukārt Samsung Galaxy S2 par šķērsli kļūst 9,3 milimetrus augsts "tunelis". Lai uzzinātu, kādu iemeslu dēļ no viedtālruņu sacensībām izstājās pārējie Optimus Black konkurenti, skaties video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu