iPhone5 tuvojas, bet kāds tas būs?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Apple viedtālruņa paaudžu maiņa vairs nav aiz kalniem un ir skaidrs, ka iPhone5 ir jābūt pārākam par savu priekšgājēju iPhone4.

Tomēr atklāts paliek jautājums, cik lielā mērā tas būs pārāks, kādas būs galvenās izmaiņas, vai telefons kļūs lietotājam vēl draudzīgāks un galu beigās - vai tas būs pietiekami progresīvs, lai vismaz tuvākajā nākotnē tam nebūtu tiešu konkurentu.

Ar idejām, kāds varētu būt nākamais iPhone, spēlējas ne mazums cilvēku, taču tikai viens tās ir apkopojis zemāk pievienotajā video.

Atliek vien minēt, vai tiešām iPhone5 būs tikai dažus milimetrus biezs un vai nepārlūzīs, ja to ieliks bikšu kabatā. Vai tiešām telefona korpusa sānos būs lāzerprojektors, kas uz galda veidos klaviatūru, lai atvieglotu tekstu un īsziņu rakstīšanu? Un vai tiešām "aifons" pratīs veidot hologrāfisku attēlu?

Visticamāk jau, ka gada laikā tik straujš tehnoloģiskais lēciens nav iespējams un augstāk minētās spējas telefonos parādīsies tikai, kad sāksies Marsa apdzīvošanas mēģinājumi, taču nav arī šaubu, ka Apple viedtālruņa piektā paaudze liks pašreizējā modeļa lietotājiem meklēt iespējas tikt pie jaunākās ierīces.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu