IOS lietotāji sašutuši par Android Instagram (138)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pamatīgu jezgu iPhone un citu iOS ierīču lietotāju komūnā izraisījusi fotogrāfiju koplietošanas vietnes Instagram aplikācija, kas tagad pieejama arī Android lietotājiem.

Instagram aplikācija līdz šim bija pieejama tikai iPhone, iPad un iPod Touch ierīcēs, taču tagad caur Google Play «veikalu» to var lejupielādēt arī Android mobilo ierīču lietotāji. Tiesa gan, pagaidām Android lietotāji var nesteigties uz Google Play, jo Instagram aplikāciju vēl ir nepieciešams rūpīgāk pielāgot Android videi. Arī tehniski trūkumi nav retums.

Lai vai kā, šis notikums ir izraisījis pamatīgu nesapratni un dusmas iOS ierīču lietotāju vidū, kas tīmekļa sociālos tīklus pārpildījuši ar pretīguma un sašutuma izsaukumiem. Piemēram, «ew, Android tagad ir Instagram?», «Man kļūst nelabi, zinot, ka man Instagram var sekot cilvēki ar Android», «Ew, Android tagad ir Instagram? Es vairs nejūtos īpaša», «Uzmeklē Instagram Android un paskaties uz tām draņķīgajām bildēm!», «Dārgie Android lietotāji, nesekojiet man Instagram».

Šādus un citus ierakstus kuplā skaitā var lasīt vietnē, uz kuru saite ir ievietota raksta resursos.

Instagram aplikācijas lietotājs no uzņemta attēla ar dažādu krāsu filtru palīdzību var iegūt bildi ar nobružātu, senatnīgu efektu, turklāt kvadrāta formā, kas pēc tīmekļa enciklopēdijā Wikipedia atrodamās informācijas izvēlēta, lai godinātu Kodak Instamatic un Polaroid fotoaparātus.

Komentāri (138)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu