Boeing gatavo īpaši drošu viedtālruni (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aviācijas un aizsardzības biznesa gigants Boeing gatavojas izlaist savu Android viedtālruni. Tiesa, to nevar uzskatīt par kompānijas soli plaša patēriņa viedtālruņu biznesa virzienā, jo ierīce būs ārkārtīgi drošs saziņas līdzeklis, kas domāts valsts iestāžu darbiniekiem un militāristiem.

Šis būs pirmais telefons, ko Boeing piedāvās lietošanai mobilo sakaru tīklā. Telefona izstrāde jau faktiski ir pabeigta, un tas nozīmē, ka ierīce, visticamāk, darbosies ar Android 2.3 Gingerbread operētājsistēmu, nevis jaunāko Android 4.0 Ice Cream Sandwich, vēsta Slashgear.com.

Līdzīgas ierīces, kas prot pārsūtāmo informāciju šifrēt un arī nolasīt, šobrīd maksā 15 līdz 20 tūkstošus ASV dolāru, Boeing mērķis ir savā rīcībā iegūt drošu telefonu, ar kuru varētu vidējo cenu pazemināt, tiesa, ne līdz plaša patēriņa tirgus līmenim.

Boeing uzskata, ka tā telefona pircējiem galvenā prioritāte būs sakaru drošība, taču ne mazāk nozīmīgs būs arī lietošanas ērtums un iespēja piekļūt populārākajām Google Play aplikācijām.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu