Toshiba produktiem paredzēta īpaša garantija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tehnoloģiju uzņēmums «Toshiba» piedāvā garantijas programmu «Garantēta lietošana bez problēmām» ar mērķi pasargāt preces no dažādiem negadījumiem, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja kompānijas pārstāvis Edgars Gertners.

Produkta bojājuma gadījumā garantija paredz bezmaksas remontu vai bojātās preces samainīšanu pret jaunu. Garantija paredz arī produkta aizstāšanu, ja tas nozagts, kā arī bezmaksas datu atkopšanas pakalpojumu, ja dati pazuduši nelaimes gadījuma dēļ, - tas attiecas uz klēpjdatoriem un planšetdatoriem.

Pērn dažās Eiropas valstīs «Toshiba» jau veica līdzīgu kampaņu - tā attiecās tikai uz klēpjdatoriem, taču patērētāju vidū guva milzu atsaucību. Jaunā kampaņa «Garantēta lietošana bez problēmām» darbojas arī Latvijā, un tā attiecas uz klēpjdatoriem, planšetdatoriem un televizoriem. Kampaņa ilgs līdz 2012.gada 30.septembrim un attiecas uz ikvienu pirkumu, kas izdarīts šajā laika periodā.

«Mēs esam pārliecināti par savu produktu kvalitāti un uzticamību. Mēs domājām, kā iepriecināt savus klientus, un uzskatām, ka šī kampaņa ir perfekts piedāvājums, kas šīs divas lietas apvieno,» norāda «Toshiba Europe GmbH» vadītājs Sandors van der Hems.

Kampaņas mērķis ir pasargāt preces no dažādiem negadījumiem un nodrošināt «Toshiba» klientu sirdsmieru.

Garantijas programmā iekļauta aizsardzība pret nejaušiem, neparedzētiem bojājumiem, piemēram, kritiena, sitiena vai apliešanas. «Toshiba» piedāvās bezmaksas remontu. Tāpat tiek piedāvāta nozagtu produktu aizstāšana, ja atbildīgajā policijas iecirknī reģistrēts iesniegums par zādzību, kā arī datu atgūšana un pārkopēšana jaunā cietajā diskā, ja radušies fiziski bojājumi, programmatūras kļūda vai noticis vīrusu uzbrukums.

«Toshiba» dibināta 1875.gadā un aptver vairāk nekā 490 uzņēmumus, kas nodarbina 203 000 darbinieku. Uzņēmuma gada pārdošanas rezultāti pārsniedz 77 miljardus ASV dolāru (41,3 miljardus latu).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu