Samsung atklāj Galaxy S III (161)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ilgāku laiku Samsung solīja, ka 3.maija vakarā prezentēs ko pilnīgi jaunu Galaxy saimē. Aizdomas, ka tas varētu būt Galaxy S III viedtālrunis, jo izvēlēts tieši trešais datums, šodien apstiprinājās.

Jaunais Samsung viedtālruņu klāsta flagmanis visādā ziņā pārspēj priekšteci, ārkārtīgi populāro Galaxy S II. Pirmkārt jau tam ir 4,8 collu HD Super AMOLED ekrāns ar 720 x 1280 pikseļiem (iepriekš 4,3 collas un 480 x 800 pikseļi). Pie tam, spītējot pieaugumam izmēros, tas ir tikai par 17 gramiem smagāks un tagad sver 133 gramus, bet biezākajā vietā tas ir kļuvis tikai par 0,1 milimetru biezāks (tagad 8,6 mm).

Otrkārt tam jau no rūpnīcas būs uzstādīta Android 4.0 Ice Cream Sandwich operētājsistēma. Treškārt, tam būs daudz dažādu inovatīvu un unikālu funkciju, tostarp lietotāja sejas atpazīšana, kā arī balss un žestu komandu izpildīšana. Piemēram, ar pavēli varēs telefona modinātājam uz dažām minūtēm no rīta pieklust, lai varētu pasnaust vēl mazliet, vai arī norādīt, kurā brīdī nostrādāt kameras slēdzim.

Telefonam ir Direct call funkcija, kas noderēs situācijās, kad, rakstot īsziņu, adresātam gribas piezvanīt. Tad atliks vien telefonu pielikt pie auss un telefons patstāvīgi sapratīs, ka SMS vietā cilvēks ir izvēlējies sarunu.

Viedtālruņa sirds ir jauns Exynos 4 Quad četrkodolu procesors ar 1,4 gigahercu takts frekvenci. Tāpat telefonam ir 1 gigabaita operatīvā atmiņa (RAM).

Galaxy S III, kam aizvien ir 8 megapikseļu galvenā kamera (1,9 megapikseļu kamera priekšpusē), Eiropā būs pieejams maija beigās. Kamerai, starp citu, ir Best photo funkcija. Lai vienmēr izdotos iemūžināt vislabāko kadru, telefons automātiski uzņems 8 secīgas bildes un no tām izvēlēsies labāko, lai nebūtu, piemēram, pievērtu acu.

Komentāri (161)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu