Cilvēki neatšķir iPhone 4 no iPhone 5 (133)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pēdējās divas dienas tehnoloģiju pasaules karstākās ziņas ir par jauno iPhone, kas 12.septembrī tika atklāts prezentācijā Apple galvenajā mītnē Sanfrancisko.

Sabiedrība pēc šā notikuma dalās divās daļās - vieni ar nepacietību gaida 21. septembri, kad iPhone 5 nonāks pārdošanā, bet otri ir vai nu vienaldzīgi, vai arī mazliet vīlušies, jo gaidītās revolūcijas vietā Apple pasniedz nedaudz lielāku, mazliet veiktspējīgāku telefonu ar jaunām funkcijām.

Aktīvākie Apple atbalstītāji noteikti stāvēs garās rindās, lai tikai būtu starp pirmajiem, kas tiek pie iPhone 5, bet tai pašā laikā netrūkst arī cilvēku, kas veselīgi pasmīkņā par sacelto ažiotāžu.

Tīmeklī ātri vien parādījās variācijas par iPhone stiepšanos garumā - vienā versijā no Apple vadītāja Tima Kuka fotogrāfijas ir izveidota kolāža, kurā viņš atainots ir vienā pozā un ar četriem garuma ziņā atšķirīgiem, bet dizaina ziņā identiskiem iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 un iPhone 7, savukārt citā versijā iPhone 20 jau ir sasniedzis tādu garumu, ka var tikt izmantots kā ierocis džedaju zobena vietā.

To, ka dizains būtiski neatšķiras, uzskatāmi pierādījis arī izklaidējoša ASV telekanāla ABC raidījuma vadītājs Džimmijs Kimmels, kurš jau pēc iPhone 5 atklāšanas devās ielās ar savu iPhone 4S un garāmgājējiem uzdeva jautājumu, ko viņi domā par jauno telefonu. Atbildes bija visnotaļ interesantas, sākot no secinājuma, ka jaunā ierīce tik tiešām ir izdevusies un tā ir vieglāka, ar krāšņāku ekrānu, un beidzot ar spriedumiem par veiktspēju.

Komentāri (133)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu