Instagram dziesmiņa (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pasaulē populārākā attēlu pēcapstrādes filtru programma un fotogrāfiju sociālais tīkls neapšaubāmi ir Instagram.

Sākotnēji Instagram bija tikai Apple produkcijas lietotāju privilēģija, taču šā gada pavasarī tā nonāca arī Android mobilo ierīču lietotāju rīcībā. iPhone lietotāji, kam Instagram aplikācijas lietošana zināmā mērā bija kļuvusi par reliģiju un dzīves piepildījumu, par šādu notikumu attīstību bija klaji sašutuši, taču bizness ir bizness un katrs aplikācijas lietotājs ir liela vērtība.

Tas, kā Instagram ir iesēdies daudzu viedtālruņu lietotāju ikdienā, daudziem liksies pilnīgi pašsaprotami, bet daudziem - komiski. Dīvaina pārlieku lielā aizraušanās ar dažādu lietu un objektu bildēšanu acīmredzot šķiet arī divām amerikāņu jaunietēm, kas veltījušas īpašu dziesmu Instagram un tajā piemin gan pie koka «atlūzuša» bezpajumtnieka, gan pārsistas pieres, gan suņa izkārnījuma bildēšanu un attēla izskaistināšanu ar īpašu māksliniecisku filtru.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu