Rīgā notiks Agile Tour konference (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22. novembrī Rīgā notiks pasaules mēroga spējās programmatūras izstrādes (Agile) konference.

Mūsdienās tehnoloģijas strauji mainās, tāpēc ir nepieciešama ātra produktu vai pakalpojumu piegāde klientam, vienlaikus ievērojot, ka klienta vēlmes un prasības produktam strauji mainās. Līdz ar to tradicionālā pieeja produktu izstrādei ar cītīgu plānošanas fāzi un tai sekojošu pat vairākus gadus ilgstošu izstrādi un piegādi, kā tas tika darīts pirms 20 gadiem, vairs nav pieņemama. Tieši tāpēc arvien lielāka uzmanība gan privātajā, gan valsts sektorā tiek pievērsta spējās metodoloģijas (Agile un Lean) principiem.

«Agile Tour Riga 2012» konferenci, kuras moto ir «Agile for geeks», 2012. gada 22. novembrī Rīgā rīko biedrība «Agile Latvia». Konference tiek organizēta sadarbībā ar starptautisko Agile Tour organizāciju, kas ir dibināta ar mērķi veicināt spējās programmatūras metodoloģiju un darbības prakšu izplatīšanu, organizējot seminārus, tikšanās, apmācības un gatavojot publikācijas dažādos medijos.

Konferencē «Agile Tour Riga 2012» uzmanība tiks pievērsta tādiem tematiem kā Lean Enterprise, Lean Startup, Software Craftsmanship un DevOps. Pieredzē dalīsies vairāki pieredzējuši profesionāļi: Andrea Provaglio, Bob Marshall, Mattias Skarin. Konferencē tiks piedāvātas divas prezentāciju un viena semināru sesija. Pasākums būs interesants ne tikai profesionāliem datorprogrammu izstrādātājiem, bet arī projektu un pakalpojumu sniegšanas vadītājiem, Scrum praktizētājiem gan no pasūtītāju, gan piegādātāju puses un citiem nozares interesentiem.

«Agile Latvia» ir programmatūras izstrādes profesionāļu apvienība, kas dibināta, lai izplatītu informāciju par spējās programmatūras praksēm Latvijas programmatūras izstrādātājiem – gan pieredzējušiem profesionāļiem, gan industrijas iesācējiem. Šobrīd apvienībā ir vairāk nekā 500 dalībnieku; līdz šim «Agile Latvia» ir sarīkojusi vairāk nekā divdesmit dažāda veida pasākumu.

«Agile Tour Riga 2012» notiks viesnīcā Islande Hotel, Ķīpsalas ielā 20, Rīgā. Konferences apmeklētājiem ieejas maksa ir 12.00 EUR. Starpbrīžos dalībniekiem tiks piedāvāta kafija un uzkodas.

Konferences oficiālā valoda ir angļu. Plašāka informācija ir pieejama konferences vietnē http://atr12.agilelatvia.org.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu