Kimi Raikonens iekļūst Apple karšu «reklāmā» (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Līdz ar iPhone 5 iznākšanu septembra beigās patērētāju rīcībā tika nodota arī operētājsistēmas iOS jaunākā versija iOS 6.

Viena no iOS 6 jaunajām funkcijām ir Apple Maps, kam pēc idejas ir jāaizstāj Google Maps, taču to jau no pirmās dienas vajā likstas - neprecīzas adreses, sašķobīti attēli un tamlīdzīgi, un allaž precīzā, ideālā Apple vadībai nekas cits neatliek, kā atzīt kļūdas un savas produkcijas lietotājiem atvainoties, solot, ka kļūmes drīzumā tiks novērstas.

Ar Apple nedienām pilnīgi nesaistīti pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Brazīlijas Lielās balvas izcīņa - F1 pasaules čempionāta pēdējais posms. Tajā uzvaru izcīnīja britu sportists Džensons Batons, bet nepieciešamos punktus, lai tiktu pie trešā čempiona titula, ieguva vācietis Sebastjans Fetels.

Bez cīņām par punktiem un vietu uz goda pjedestāla, spraigajās sacīkstēs Brazīlijā atgadījās arī pa kādam kuriozam notikumam, un viens no tiem bija soma Kimi Raikonena izbrauciens ārpus trases un maldīšanās aiz drošības barjerām, meklējot ceļu atpakaļ.

To tagad kāds ar humora izjūtu apveltīts entuziasts to apvienojis ar stāstu par Apple Maps un radījis savdabīgu Apple karšu sistēmas «reklāmu».

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu