Akciju tirgu jaunie iPhone neiepriecina (47)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien pēc ilgas gaidīšanas Apple beidzot atklāja savus jaunākos mobilās saziņas produktus – iPhone 5S un tā salīdzinoši lēto radinieku 5C.

Tehnoloģiju pasaule šo notikumu nepacietīgi gaidīja vairākus mēnešus, taču, kad pienāca laiks prezentācijai, entuziasms noplaka. Cita starpā tādēļ, ka Apple iztika bez pārsteigumiem un faktiski neko jaunu neatklāja.

Vairums faktu par jaunajām ierīcēm bija zināms jau iepriekš un apvienojumā ar pastāvošo reālo situāciju mobilo ierīču tirgū, kur ir daudz dažādu un, kas būtiski, - lētāku alternatīvu iPhone, jo īpaši tik lielās valstīs kā Ķīna, NASDAQ biržā notika Apple vērtspapīru cenas lejupslīde par vairāk nekā 2 procentiem jeb 11,53 dolāriem līdz 494,64 dolāriem par akciju.

Jāatzīmē, ka, gaidot jauno iPhone atklāšanu, pēdējā mēneša laikā Apple akcijas cena bija palielinājusies par aptuveni 11 procentiem. Vakardienas tirdzniecības sesijā novērotais cenas kritums pēc investīciju analītiķu domām tikmēr ir saistīts ar faktu, ka

mūsdienās patērētāja pārsteigšanai vairs nepietiek ar dažiem sīkumiem - ir nepieciešams kaut kas grandiozs.
Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu