Samsung sekos Apple pēdās (61)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Apple izrāviens mobilo irīču procesoru jomā būs īslaicīgs, jo galvenais sāncensis Samsung sola jau drīzumā izlaist savu mobilo tālruni ar 64 bitu procesoru, vēsta Appleinsider.com.

Prezentējot jauno iPhone 5S, Apple īpaši uzsvēra, ka tam uzstādītais A7 ir pirmais 64 bitu arhitektūras procesors mobilo ierīču pasaulē. Tas darbojas divreiz ātrāk un nodrošina divreiz labāku grafiskās informācijas apstrādi, kas būs jo īpaši svarīgi, strādājot ar sarežģītām aplikācijām un spēlītēm. Apple uzsver, ka būtībā A7 veiktspējas ziņā neatpaliek no galda datora procesora.

Pāris dienas pēc iPhone 5S un lētākā 5C prezentācijas, kad tracis ap Apple ierīcēm ir mazliet norimis, skatieni pavērsti konkurentu virzienā, cerot saskatīt iespējamos to tālākas rīcības scenārijus.

Apple galvenais konkurents mobilo tālruņu jomā ir Dienvidkorejas gigants Samsung un attiecīgi tā vadībai arī jautāts, kas notiks tuvākajā laikā.

«Tuvākajā laikā nē, taču pēc nākamās viedtālruņu paaudžu maiņas arī mēs piedāvāsim 64 bitu procesorus,» izdevumam The Korea Times sacījis Samsung līdzpriekšsēdētājs Šins Jongkjuns.

Samsung kritiķi šīs ziņas tikmēr uztver rezervēti un norāda, ka dienvidkorejieši kārtējo reizi soļo no aizmugures nevis cenšas inovācijas ieviest vispirms.

Komentāri (61)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu