Ņujorkas policisti aicina izmantot iOS 7 (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ņujorkas policijā valda pārliecība, ka jaunā iOS 7 operētājsistēma palīdzēs samazināt viedierīču zādzību skaitu.

Ņujorkas policjas departamenta darbinieki šobrīd iziet ielās, aicinot metropoles iedzīvotājus - iPhone lietotājus, savās ierīcēs atjaunināt operētājsistēmu pret jaunāko tās versiju iOS 7, kas lejupielādēšanai ir pieejama kopš 18.septembra.

Likumsargi pilsētniekiem dala skrejlapas, kurās skaidro, ka līdz ar programmatūras atjauninājumu telefons iegūs jaunas drošības funkcijas un tās var samazināt zādzību skaitu, raksta The Verge.

Ierīces, kas darbojas ar iOS 7 un pazūd vai nonāk kādas nevēlamas personas rokās, ir iespējams attālināti bloķēt. Atbloķēt tās, lai varētu izdzēst visu informāciju un sākt lietot telefonu no jauna, var ievadot tikai unikālo Apple produkcijas lietotāja identifikācijas numuru un paroli.

Policija ir pārliecināta - ja šī sistēma praksē darbotos kā iecerēts, jebkurš iPhone pēc zagšanas faktiski kļūtu nelietojams. Tas varētu veicināt noziedzības līmeņa kritumu un labas ziņas Ņujorkas mēram Maiklam Blūmbergam. Blūmbergs uzskata, ka pērn novērotais noziedzības līmeņa kāpums (pirmais pēdējo divu desmitgažu laikā) pilsētā ir lielā mērā saistīts tieši ar Apple ierīcēm un to iekārojamību zagļu vidū.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu