PlayStation 4 kameras priekšā izģērbj sievu (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kas to būtu domājis, ka jauno Sony videospēļu konsoli PlayStation 4 kāds varētu izmantot, lai filmētu sevi viesistabā uz dīvāna lietojam alkoholiskos dzērienus un izģērbjam sievu.

Izrādās, ka jaunā konsole der ne tikai spēlītēm. PlayStation 4 lietotājiem sadarbībā ar Twitch.tv tiek piedāvāta aplikācija The Playroom, caur kuru iespējams tiešsaistē straumēt pārraidi no telpas, kurā atrodas spēļu konsole. Daļa konsoles lietotāju šo pakalpojumu izmanto nelielu šovu pārraidīšanai, citi - lai pāradītu sevi līdzīgi domājošajiem spēlīšu dzenāšanas laikā.

Tikmēr kāds ne visai attapīgs konsoles saimnieks ar segvārdu Darckobra tīmeklī pārraidījis video, kura jēgu zina tikai viņš pats, vēsta vācu Focus.de.

Video redzams, kā viņš ar savu sievu viesistabā uz dīvāna lieto alkoholu. Tas tiek patērēts ievērojamos apjomos, sievietes organisms ātri vien kapitulē un viņa iemieg. Darckobra tikmēr vēl ir nomodā un sāk sievu izģērbt. Apmēram 15 minūtes vēlāk ekrāns paliek tumšs, bet, kad straumējums tiek atjaunots, sieviete uz dīvāna jau guļ pilnīgi kaila.

Game Revolution

Iespējams, tās ir kādas šā precētā pāra spēlītes, taču tās tikai parāda, ka mūsdienās ir jārēķinās, ka tiec apzināti vai neapzināti novērots. Attiecībā uz šo gadījumu var piebilst, ka nez vai Sony vēlēsies, lai tā vārds tiek saistīts ar šāda veida izdarībām PlayStation 4 priekšā, un nākotnē, visticamāk, rūpīgāk apdomās, vai piekrist savā repertuārā iekļaut tādus produktus kā The Playroom un sadarbībai ar tādām vietnēm kā Twitch.tv.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu