Autovadītāju ērtībām pilnveidota HTC viedtālruņu lietojamība (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz ar automašīnā pavadītā laika un automašīnu skaita pieaugumu par svarīgu nosacījumu kļūst ne vien droša, bet arī parocīga un baudāma braukšana.

Ja autovadītājs nolems pamainīt mūziku vai pievērsties navigācijas uzstādījumiem, viņam nāksies atraut rokas no automašīnas stūres, bet acis novērst no ceļa, kas ir izaicinājums drošībai, radot papildu riskus gan pašam, gan citiem. Viedtālruņu zīmols HTC, globālais līderis inovāciju un dizaina jomā, piedāvā autovadītājiem iespēju parocīgi izmantot viedtālruņus un aplikācijas, lietojot automašīnas kontroles sistēmu vai skārienjutīgu ekrānu ar MirrorLink tehnoloģiju.

Mūzikas kontrole ar vienu kustību

Līdz ar viedtālruni ar jaudīgu skaņas sistēmu ikvienam tā lietotājam ir iespēja klausīties savu iecienītāko mūziku jebkurā vietā un laikā. Lai turpinātu tikko mājās izvēlētās mūzikas klausīšanos arī automašīnā, atliek vienkārši piekļūt mūzikas aplikācijai, kas izdarāms ar dubultpieskārienu dziesmas vai albuma ikonai. Tā kā viedtālrunis sinhronizējas ar automašīnas paneļa tehnoloģiju, tikai ar vieglu pirkstu kustību būs iespēja nomainīt dziesmas uzreiz infopanelī vai telefona ekrānā.

Mirkļi ceļā

Viedtālruņa lietotāji savās HTC ierīcēs var skatīt fotogrāfijas, video vai tiešsaistes albumus un galerijas. Tāpat ir iespēja pat saīsināt video, pievienot fotogrāfijām rāmjus un īpašus efektus, kā arī daudz ko citu. Pateicoties MirrorLink tehnoloģijai, šāda iespēja tagad ir arī automašīnās, bet žestu īsceļi viedtālruņa lietošanā ļauj lietotājam viegli un droši pārskatīt fotogrāfijas. Savukārt video tomēr ir atspējots, lai nodrošinātu, ka netiek traucēta uzmanība ceļam. Laikā, kad mašīna ir apstājusies, arī video funkcijas viedtālruņa lietotājiem ir pieejamas.

Pārsteigums draugiem

Izmantojot kādu no vairākām aplikācijām automašīnām, piemēram, Volkswagen POI (Points of Interest), autovadītājiem ir iespēja atrast vēlamo vietu un nokļūt tur pēc iespējas ātrāk. Aplikācijā ir informācija par bankām, veikaliem, kafejnīcām vai jebko citu meklējamu, ko ir iespēja apskatīt un sameklēt tikai ar vienu pieskārienu. Ar vienu pieskārienu ekrānam ir iespēja izlasīt atsauksmes, lai pārliecinātos, ka izvēlētais mērķis atbilst vēlmēm, vai brīvroku režīmā veikt zvanu, lai rezervētu, kā arī atrast vieglāko un ātrāko ceļu. Tā kā dati nemitīgi tiek atjaunoti, šī ir iespēja neskaitāmiem un pārsteidzošiem jaunatklājumiem, ceļojot ar auto.

Mācīties braukt ekonomiski

Viena no aktuālākajām tēmām automobiļu pasaulē ir degvielas patēriņš. Ja ir vēlme kļūt par ekonomiskāku auto vadītāju, HTC nodrošina pieeju aplikācijām, kas uzskaita, analizē un skata visus braukšanas aspektus, sākot no degvielas patēriņa, paātrinājuma līdz pārnesumu maiņai. Auto vadītājiem tiek sniegts pārskats, kā arī tie tiek izaicināti ar vairāku spēļu palīdzību, lai vairāk saprastu, kā labāk ietaupīt naudu un degvielu, samazinot CO2 emisijas.

Lai braukšana ar automašīnu visā ceļa garumā būtu ne vien baudāmāka, bet arī drošāka, automašīnu vadītājiem ir iespēja, izmantojot USB, Bluetooth vai WiFi, pievienot savu HTC viedtālruni MirrorLink tehnoloģijai.

Plašāk par viedtālruni HTC One (M8): www.htc.com.

Plašāk par MirrorLink: www.mirrorlink.com.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu