LG pirmais kompaktais viedtālrunis G2 Mini (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) aprīļa beigās Latvijā uzsāks uzņēmuma pirmā «kompaktā» G sērijas viedtālruņa tirdzniecību.

LG G2 mini, kas pirmo reizi tika prezentēts februārī notikušajā Pasaules Mobilajā Kongresā 2014, piedāvā apbalvojumus ieguvušā tālruņa LG G2 dizainu un funkcijas mazākā izmērā.

Kā līdz šim mazākais LG G sērijas tālrunis, G2 mini saglabā novatorisko Rear Key dizainu un minimālisma stilu, kas pirmo reizi tika ieviests LG G2.

Foto: Publicitātes foto

4,7 collu IPS ekrāns un 2440mAh noņemams akumulators papildina Quad-Core procesoru un Android 4.4 KitKat operētājsistēmu, lai nodrošinātu modernāko un optimizētāko multimediju pieredzi. G2 mini ierīce ir ideāli piemērota lietotājiem, kuri no tradicionāla mobilā telefona pārslēdzas uz viedtelefona lietošanu vai izvēlas modernāku ierīci.

LG G2 mini atbalsta arī Knock Code funkciju, kas paredzēta, lai vienkāršotu ieslēgšanas un atbloķēšanas procesu, nodrošinot lielāku drošību un ērtumu, nekā līdz šim. Knock Code sadala viedtālruņu ekrānu četros neredzamos kvadrantos. Lietotājs spēj šajos kvadrantos veikt piesitienus vai «pieklauvēt» no divām līdz astoņām reizēm konkrētā secībā. Ar vairāk nekā 80 000 iespējamu kombināciju un bez pirkstu nospiedumu identifikācijas, Knock Code piedāvā būtiski lielāku drošības līmeni salīdzinājumā ar citām ierīcēm, tostarp tām, kas piedāvā pirkstu nospiedumu atpazīšanas sistēmas.

LG G2 Mini galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 1. .2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE)

Operētājsistēma: Android 4.4 KitKat

Displejs: 4.7 collas qHD IPS (960 x 540)

Atmiņa: 8GB eMMC un 1GB RAM operatīvā atmiņa/ SD kartes lasītājs

Kamera: aizmugurējā - 8.0MP, priekšējā 1.3MP

Akumulators: 2440mAh (izņemams)

Izmēri (G x P x B): 129.6 x 66.0 x 9.8mm

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu