Tims Kuks jaunā video atklāj Apple «zaļo» vīziju (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

No šodienas Apple kļūst par vēl zaļāku kompāniju, jo ir apņēmusies it visos savos oficiālajos veikalos pieņemt pārstrādei iepriekšējos gados iznākušās Apple zīmola ierīces.

Tehnoloģiju gigants Apple savā tīmekļa vietnē šodien ir atklājis sadaļu, kas veltīta kompānijas cēlajam mērķim aiz sevis atstāt tīrāku planētu, nekā tā bijusi līdz šim.

Kompānija ir apņēmusies savos veikalos pieņemt lietotu tehniku un nodrošināt tās pārstrādi, lai iespējami lielākā apjomā nodrošinātu iepriekš izmantoto materiālu otrreizēju lietošanu, kā arī novērstu kaitīgo vielu nonākšanu vidē. Apple sola, ka gadījumā, ja pārstrādei nodotajai ierīcei būs kāda atlikusī vērtība, tā tiks pieskaitīta dāvanu kartei, ko pēcāk varēs izmantot jauna Apple gadžeta iegādei.

Mūzikas atskaņotāja iPod gadījumā Apple pat konkrēti norāda, ka atliek vien veikalā nodot veco iPod, lai jauno iegūtu par 10 procentiem lētāk.

Speciāli izveidotā un pirmdien publiskotā video Apple vadītājs Tims Kuks norāda, ka kompānija turpinās iesākto efektivitātes celšanu, lai aizvien vairāk samazinātu ietekmi uz apkārtējo vidi. Tas attiecas ne tikai uz energoresursu pārdomātu izmantošanu, bet arī tādiem ražošanas procesiem, kuros vienlaikus top gan dizainiski glītas un funkcionālas, gan arī videi draudzīgas ierīces.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu