Jauns pārnēsājamais mini skaļrunis Nokia MD-12 (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nokia

Nokia papildina savu aksesuāru klāstu ar pārnēsājamo bezvadu mini skaļruni Nokia MD-12. Kompaktā ierīce sver tikai 180 gramus un nodrošina pārsteidzošu skaņas kvalitāti.

Mini skaļrunis radīts, lai mūzikas klausīšanās labā kvalitātē būtu pieejama it visur – birojā, mājās vai atpūšoties pie dabas. Pateicoties mazajam izmēram un svaram, to var ērti paņemt līdzi, ieliekot kaut vai kabatā.

Skaļrunis ir aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām un, novietots uz cietas virsmas, nodrošina šāda izmēra ierīcei netipiski izteiktus basus. Pieslēgties skaļrunim no sava viedtālruņa vai datora iespējams ar NFC vai Bluetooth savienojuma starpniecību vai ar komplektā iekļauto 3,5 mm audio vadu. Nokia MD-12 ietilpīgais akumulators nodrošinās 15 stundu mūzikas klausīšanos no vienas uzlādes.

Pārnēsājamais skaļrunis ir oranžā, zaļā, dzeltenā un baltā krāsā. Šo pašu krāsu versijās radīti arī nupat prezentētie jaunākie Nokia Lumia viedtālruņi ar Windows Phone 8.1.

Jau ziņots, ka vasaras sākumā tirgū gaidāmi jaunākie Lumia sērijas viedtālruņi – Nokia Lumia 930, Lumia 630 un Lumia 630 Dual SIM. Flagmanis Nokia Lumia 930 aprīkots ar izcilu 5 collu OLED displeju, nepārspējamu 20 megapikseļu PureView kameru un metāla elementiem dizainā. Savukārt Lumia budžeta klasē radīts pirmais Nokia Lumia viedtālrunis ar divu SIM karšu atbalstu – Lumia 630 Dual SIM.

Sākot ar vasaru, arī visiem līdzšinējiem Nokia Lumia Windows Phone 8 (WP8) būs pieejams programmatūras atjauninājums – Windows Phone 8.1 ar vairākām tikai Lumia lietotājiem pieejamām funkcijām, un to ar nosaukumu «Lumia Cyan» varēs lejupielādēt no viedtālruņa, pieslēdzoties Wi-Fi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu