HTC turpina pamest augsta līmeņa vadītāji

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Neskatoties uz to, ka Taivānas elektronikas ražotājs «HTC» uzrādījis augšupejošus otrā ceturkšņa rezultātus, uzņēmumu tomēr izvēlējušies pamest divi augsta līmeņa vadītāji, ziņo tehnoloģiju portāls «The Verge».

«HTC» jau vairāk nekā gadu cīnās ar finansiālām nedienām par spīti tam, ka kompānijas augstākā ranga «One» sērijas telefoni ieguvuši plašu dažādu ekspertu un tehnoloģiju apskatnieku atzinību. Nupat izskanējušas ziņas, ka kompāniju taisās pamest tās mārketinga direktors Bens Ho un inženierijas nodaļas direktors Freds Liu.

Komentējot uzņēmuma patreizējo situāciju, «The Verge» piekritis vairumam ekspertu, kas norādījuši, ka «HTC» galvenā problēma esot tieši neveiksmīgais produktu mārketings. Tā kā Ho ir bijis mārketinga direktora amatā kopš 2012.gada beigām, tad lielā mērā par stratēģiskajiem lēmumiem šajā jomā ir atbildīgs tieši viņš.

Liu inženierijas un ražošanas nodaļu vadījis īsāku laiku - kopš pērnās vasaras, kad nomainīja citu vadītāju, kurš arī bija izlēmis uzteikt darba attiecības ar «HTC».

Abi vadītāji darbu kompānijā oficiāli turpināšot līdz šī gada beigām.

Aprīļa beigās «HTC» no vadītāja par ārštata konsultantu kļuvis arī galvenais dizaineris Skots Kroils.

Jau ziņots, ka «HTC Corporation» pēc gadu ilgām grūtībām šī gada otrajā ceturksnī uzrādījis pozitīvus finanšu rezultātus. Uzņēmums 2014.gada otrajā ceturksnī nopelnījis 75 miljonus ASV dolāru, bet apgrozījums sasniedzis 2,17 miljardus ASV dolāru, kas salīdzinājumā ar pārējiem viedierīču tirgus spēlētājiem ir salīdzinoši niecīgi skaitļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu