Budžeta klases Nokia Lumia 635 ar 4G atbalstu pieejama Latvijā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nokia

Latvijā pieejams jauns budžeta klases 4G viedtālrunis Nokia Lumia 635. Tas ir piemērots lietotājiem, kuri vēlas lietot ātru viedtālruni ar augstu veiktspēju par pieņemamu cenu vai spert savus pirmos soļus viedtālruņu pasaulē, jo Lumia 635 nodrošina tādas funkcijas un iespējas, kādas ierasts lietot tikai augstākās klases ierīcēs.

Lumia 635 ir iepriekšējā gada labākā zemās cenas viedtālruņa1Nokia Lumia 520 – turpinātājs ar plašākām iespējām. Lumia 635 ir 4G savienojuma atbalsts, Windows Phone 8.1 operētājsistēma, 4,5 collu Clear Black ekrāns, 5 megapikseļu kamera. Ar Nokia Camera lietotni iespējams uzņemt secīgus kustības fotoattēlus, pielāgot tādus iestatījumus kā baltā balanss, fokuss, jutība pret gaismu (ISO), slēdža ātrums, spilgtums.

Ātru darbību bez aizķeršanās, spēlējot spēles, lietojot Microsoft pakalpojumus (Microsoft Office, OneDrive u.c.) vai strādājot ar dažādām lietotnēm, nodrošina četrkodolu Snapdragon procesors. Viedtālrunim ir 8 GB iebūvētā atmiņa, un to iespējams paplašināt līdz 128 GB, pievienojot microSD atmiņas karti.

Kā tas ir ierasts Nokia Lumia ierīcēs, arī Lumia 635 pieejams labākais karšu un navigācijas pakalpojums viedtālruņu tirgū – HERE Maps un HERE Drive. Kartes un navigāciju ir iespējams lietot bez maksas un bez interneta savienojuma. Lai lietotu kartes bezsaistē, tās sākotnēji nepieciešams lejupielādēt, izmantojot Wi-Fi interneta savienojumu.

Nokia Lumia 635 pilnā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena LMT veikalos ir 198 eiro, bet komplektā ar pakalpojumiem to var iegādāties, maksājot 8,25 eiro mēnesī. Nokia Lumia 635 veikalos nopērkams koši oranžā un klasiski melnā krāsā.

Jau ziņots, ka nupat Latvijas tirgū pieejami arī citi Lumia sērijas viedtālruņi ar Windows Phone 8.1 – pirmais Lumia ar divu SIM karšu atbalstu Nokia Lumia 630 un augstākās klases izsmalcināta dizaina viedtālrunis Nokia Lumia 930 ar 20 megapikseļu kameru un OLED ekrānu.

1 Nokia Lumia 520 šā gada februārī saņēma Global Mobile Awards apbalvojumu kategorijā «Labākais zemas cenas viedtālrunis», pārspējot četras šajā kategorijā nominētās citu ražotāju ierīces.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu