LG izlaiž G3 kompakto versiju (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) paziņojis, ka oficiāli tirgū laiž tālruni LG G3 s, kas ir atzinību ieguvušā viedtālruņa G3 kompaktā versija.

LG G3 s lietotājam piedēvā premium līmeņa lietošanas pieredzi, plūstošās arkas metālisko dizainu un ātru Laser Auto Focus fotografēšanas tehnoloģiju, kas pieejama jau G3. Tādējādi kompaktākā korpusā ar piecu collu ekrānu tiek piedāvātas funkcijas, kas G3 s paceļ klasi augstāk par citām vidēja līmeņa ierīcēm šajā cenu kategorijā. Pasaulē jaunais viedtelefons tiks prezentēts kā LG G3 Beat, bet Eiropā šī ierīce būs pieejama ar nosaukumu LG G3 s.

LG G3 s ir izstrādāts zema līdz vidēja līmeņa viedtelefona segmenta klientiem, kuri vēlas lielisku ierīci, kas ir krietni kompaktāka, taču pietiekami jaudīga, lai spētu darbināt iecienītākās aplikācijas. Šobrīd ir daudz lielākas iespējas piedāvāt viedtālruni, kurš visu to spēj paveikt, taču par zemāku cenu nekā iepriekš. LG G3 s saglabā labākās G3 īpašības un funkcijas.

LG G3 s aprīkots ar piecu collu HD IPS ekrānu, ekrāna attiecībai pret korpusu veidojot 74,1% (augstākā pakāpe vidēja līmeņa viedtelefonu segmentā).

Foto: Publicitātes foto

LG G3 S būtiskākās iezīmes:

Laser Auto Focus funkcija nodrošina iespēju G3 S fokusēt svarīgus brīžus ātrāk nekā līdz šim, ar lāzera stara palīdzību nosakot attālumu starp objektu un kameru.

Touch & Shoot funkcija ļauj lietotājiem vienkārši pieskarties jebkurā vietā ekrānam, lai fokusētu un uzņemtu fotogrāfijas, saīsinot divu soļu procesu līdz vienam.

Gesture Shot nodrošina iespēju vienkārši savilkt roku priekšā ekrānam, lai automātiski sāktu trīs sekunžu atskaiti līdz fotogrāfijas uzņemšanai.

Viedā klaviatūra mācās lietotāja rakstīšanas paradumus, lai nodrošinātu ātrāku ievadi ar mazāk kļūdām, samazinot tās pat par 75%.

QuickMemo+ ļauj jums veikt īsus pierakstus, skices, pierakstīt piezīmes un būt radošiem un iedvesmas pilniem, cik vien vēlaties.

Viedtālrunis debiju Dienvidkorejas tirgū piedzīvos 18.jūlijā, bet turpmāko nedēļu laikā tas kļūs pieejams arī citās pasaules valstīs. Cena un informācija par tālruņa pieejamību Latvijā tiks paziņota atsevišķi.

Foto: Publicitātes foto

LG G3 s galvenās specifikācijas:

Čipkopa: Qualcomm Snapdragon™ 400 processors 1.2 GHz Quad-Core

Operētājsistēma: Android 4.4.2 KitKat

Displejs: 5.0-collu HD IPS (1280 x 720, 294ppi)

Atmiņa: 8GB / 1GB RAM / microSD

Kamera: aizmugurējā - 8.0MP ar Laser Auto Focus / priekšējā 1.3 MP

Akumulators: 2540mAh (izņemams)

Izmēri (G x P x B): 137.7 x 69.6 x 10.3mm

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu