Nokia Treasure Tag pieejams Latvijā (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā pieejams ar viedtālruni savienojamais Nokia Treasure Tag elektroniskais piekariņš, kas pasargās mantas no pazušanas.

Nokia Treasure Tag ir iespējams piestiprināt pie atslēgām, somas, maka – pie visa, kas vērtīgs un ko pastāv risks pazaudēt. Tas ir veidots mūsdienīgā dizainā, ir praktisks un viegli lietojams.

Savienot Nokia Treasure Tag ar Nokia Lumia ir iespējams, izmantojot NFC (Near Field Communication) tehnoloģiju vai atrodot to ar Bluetooth (4.0) palīdzību. Pirmo reizi aktivizējot Nokia Treasure Tag un savienojot to ar viedtālruni, tiks saņemts pieprasījums lejuplādēt atbilstošu lietotni. Nokia Treasure Tag savienošana un lietošana ir iespējama ar visu platformu ierīcēm.

Foto: Publicitātes foto

Gadījumā, ja, dodoties ārā no mājas, tiks aizmirsts viedtālrunis vai Nokia Treasure Tag, abu objektu atskaņotais signāls par to brīdinās. Turklāt, ja signāls nebūs sadzirdēts, Treasure Tag lietotne palīdzēs precīzi noteikt objekta atrašanās vietu lietotnes HERE kartē.

Ar viedtālruni vienlaikus ir iespējams savienot četrus Nokia Treasure Tag, kas dod iespēju pasargāt no pazušanas vairākas dārgas lietas. Izmantojot atbilstošo lietotni, ir iespējams personalizēt Nokia Treasure Tag iestatījumus viedtālrunī, piekariņu identifikācijai izmantojot attēlus vai ikonas, kā arī mainot to krāsas un novietojot uz sākumekrāna.

Nokia Treasure Tag ir pieejams LMT veikalos. Tā pilnā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena ir 24,99 eiro, un tas ir pieejams melnā krāsā.

Nokia Treasure Tag tehniskās specifikācijas:

Bluetooth: Bluetooth 4.0
Bluetooth darbības attālums: 40 m
NFC: pievienošana
Maksimālais gaidīšanas laiks: 180 dienas
Izņemama baterija: Jā
Izmērs: 30x30x10 mm
Svars: 13 g

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu