Unikālās LG G3 saskares funkcijas vienkāršo viedtālruņa lietošanas pieredzi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viedtālrunis ir vairuma patērētāju digitālās pasaules centrs, patiesībā, mēs pavadām krietni vairāk laika ar saviem viedtālruņiem, nekā ar citām ierīcēm.

Lai arī tehnoloģiju attīstība bieži vien saistās ar lielāku sarežģītību, ar G3 viedtālruni, LG Electronics (LG) vēlējies likt uzsvaru uz vienkāršību un izvairīties no tālruņa piepildīšanas ar funkcijām, kuru lietošana ir sarežģīta, kuras pienācīgi nestrādā vai vienkārši nav vajadzīgas. LG G3 atspoguļo kompānijas vēlmi ražot tehnoloģijas, kas nodrošina vienkāršību patērētāju dzīvēs, sniedzot personalizētu, intuitīvu un adaptīvu pieredzi.

Smart Notice funkcija ir telefona lietotāja saskares pamatā. Tā nodrošina savlaicīgus atjauninājumus un informāciju dabiskā, sarunvalodas stilā, atbrīvojot lietotāju no nepieciešamības pašiem meklēt konkrēto informāciju. Lai to paveiktu, tas interpretē plašu kontekstuālās ievades un ierīces lietošanas paradumu klāstu. Balstoties uz laiku, dienu, notikumiem, telefona statusu vai aplikāciju lietošanu, tas piedāvā noderīgus ierosinājumus un svarīgus atgādinājumus. Piemēram:

  • Jaunu kontaktu ierosinājumi – ierosina pievienot kontaktiem, kad tiek bieži saņemti zvani vai zvanīts uz numuru, kas nav saglabāts kontaktos.
  • Atzvanīšanas atgādinājumi – atgādina par iepriekš atteiktu telefona zvanu.
  • Dzimšanas dienas paziņojumi – nodrošina informāciju par dzimšanas dienām, kas saglabātas kalendārā un kontaktos.
  • Viedā tīrīšana – ierosina iztīrīt pagaidu failus.
  • LG Health – nodrošina treniņu statusa atjauninājumus.
  • Satiksmes paziņojumi – nodrošina satiksmes informāciju lietotāja izvēlētos maršrutos.
  • Laikapstākļu brīdinājumi – rīta laikapstākļu ziņojums un ziņojumi par laikapstākļu maiņu.
  • Manas vietas – automātiski ierosina uzstādījumu un ieteicamo aplikāciju izmaiņas, balstoties uz atrašanās vietas datiem.

Vēl viens veids, kā LG iecerējis atgriezt vienkāršību viedtelefonu lietotāju dzīvē, ir uzlabojot tālruņa kameras funkcijas. Laser Auto Focus tehnoloģija nodrošina iespēju uzņemt skaidrākus un ātrākus fotoattēlus, miglainām bildēm paliekot pagātnē. Laser Auto Focus tehnoloģija, kas tiek piedāvāta apvienojumā ar 13MP kameru, darbojas ļoti līdzīgi lāzera staru attāluma mērītājiem, kas tiek izmantoti celtniecībā un interjera darbos. Tā izdala zemas intensitātes infrasarkanās gaismas impulsus un kameras kreisajā pusē precīzi novietotais infrasarkanais sensors gaida, kad stari tiks lauzti un tas tos uztvers. Konusa formas lāzera stari ir apstiprināti kā acīm droši. Elektronika nepārtraukti nosaka ceļošanas laiku katram infrasarkanā impulsa staram, fiksējot precīzu attālumu līdz objektam. Tas viss notiek acumirklī, bez minstināšanās vai šaubīšanās. Runājot precīzāk, LG norāda, ka autofokusa laiks ir 0,276 sekundes. Turklāt precīzais distances rādītājs palīdz noteikt ideālu fokusu precīzi uz objektu vai personu, kuru jūs vēlaties fotografēt, un tas palīdz izsekot objekta kustībām. Tāpat kamera nodrošina vienlaicīgu video un attēlu ierakstīšanu, optisko attēlu stabilizēšanu, ģeomarķēšanu, sejas atpazīšanu un HDR.

LG G3 arī var dēvēt par labāko viedtelefonu lielisku pašportretu jeb tā dēvēto «selfiju» fotografēšanā. Tālruņa 2,1MP priekšējā kamera nodrošina iespēju uzņemt pašportretus ar žestiem un lāzera atbalstītu fokusu, radot labākus attēlus pat vāja apgaismojuma vidē. «Selfiju» režīms uzsāk taimera atskaiti, kad lietotājs priekšā kamerai pakustina savu roku, tādējādi vairs nav nepieciešams pieskarties ekrānam, lai nospiestu taustiņu, atrodoties neērtā pozīcijā.

Citas LG G3 funkcijas ietver modernus drošības risinājumus KnockCode un KnockON, kas nodrošina lietotājam iespēju atbloķēt ierīci pēc personalizēta modeļa, nevis ar pieejas kodu. Savukārt Kill Switch paredzēts, lai lietotājs varētu atslēgt savu telefonu attālināti zādzības gadījumā, bet viedā klaviatūra padara rakstīšanu vieglāku, tai mācoties ar katru jūsu rakstīšanas reizi, lai nodrošinātu ātrāku ievadi ar mazāk kļūdām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu