Huawei atklājis futbola faniem domātu viedtālruni (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Futbola kluba Arsenal fani var priecāties par Huawei Ascend P7 Arsenal Edition klajā laišanu. Jaunais 4G LTE viedtālrunis rotāts ar Arsenal logo, tam ir unikāls dizains, bezprecedenta kameras izmantošanas iespējas un citas ekskluzīvas funkcijas.

Huawei Ascend P7 izceļas ar spīdīgu, melnu metālisku pārklājumu, papildu aizsardzībai izmantots Corning Gorilla Glass 3 aizsargstikls, zem kura ekskluzīvo viedtālruni rotā Arsenal kluba leģendārā emblēma. Lai pastiprinātu Arsenal atmosfēru, tālrunī pieejamas īpaši šim modelim veidotas izvēlnes un tēmas. Arsenal Edition P7 ietver arī vairākus desmitus klasisko Arsenal ekrāntapešu ar leģendārā Highbury stadiona ēku, Emirates stadiona dienas un nakts ainavu un 2014. gada FA kausa uzvaras svinību attēliem. Ierīces funkciju komplektā ietilpst arī pulkstenis, kura pamatā ir Arsenal mājvietas slavenais Clock End.

Ascend P7 ir iespaidīgs multimediju viedtālrunis, turklāt Arsenal izpildījumā tas sniedz lielisku pieredzi futbola līdzjutējiem ar vienu no pasaulē labākajām iepriekšielādētajām futbola spēlēm - FIFA 14. Lai saņemtu jaunāko informāciju par notiekošajām spēlēm, Huawei piedāvā jaunu Yakatak lietotni ar tiešsaisti sociālajos tīklos. Pateicoties tai, futbola fani var dalīties iespaidos par visu, kas saistās ar Arsenal un citiem klubiem 400 līgās.

Huawei Ascend P7 ir 5 collu Full HD (1920×1080 izšķirtspēja, 445 ppi) ekrāns. Arsenal Edition cietā diska ietilpība ir līdz 64 GB, kas ļauj saglabāt gandrīz 20 000 selfiju, kas uzņemti ar industrijā vadošo 8 megapikseļu, f2.0 telefona priekšējo kameru. 13 megapikseļu galvenā kamera ļaus līdzjutējiem Emirates stadionā ierakstīt neticamus savu varoņu video, kā arī personalizēt katru attēlu un videoierakstu ar pievienotajām ūdenszīmju un audio komentāru funkcijām.

«Huawei un Arsenal ir spēcīgi zīmoli, tādēļ uzskatu, ka esam lielisks partneris klubam ar tādu reputāciju, kāda pasaulē ir Arsenal. Mēs izbaudām patiesi sekmīgus pirmos sešus mēnešus kā kluba oficiālais mobilais partneris un ar prieku iepazīstinām ar ekskluzīvo Arsenal viedtālruni tieši pirms Barclay’s premjerlīgas jaunās sezonas sākuma. Mums ir vēl daži pārsteigumi, lai ikvienam Arsenal līdzjutējam būtu vislabākā sezona,» saka Huawei Consumer Business Group Rietumeiropas reģiona prezidents Ričards Rens (Richard Ren).

«Mums ir būtiska pieredze, ko futbola fani var saņemt digitāli un tiešsaistē, tāpēc esam priecīgi par īpašā Huawei Ascend P7 Arsenal Edition palaišanu. Šis jaunais, ierobežotā skaitā pieejamais viedtālrunis palīdzēs mūsu līdzjutējiem palikt sasaistē ar savu klubu jebkurā vietā pasaulē. Mēs priecājamies, ka mūsu sadarbība notiek vienlaikus ar Huawei zīmola strauju attīstību globālā mērogā, jo īpaši Apvienotajā Karalistē un Eiropā,» saka FK Arsenal tirdzniecības un mārketinga direktors Vinajs Venkatešams (Vinai Venkatesham).

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu