Apple nesen iegādātajā Beats Electronics likvidēs 200 darba vietas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV informācijas tehnoloģiju gigants «Apple» nolēmis nesen iegādātajā ASV austiņu ražošanas uzņēmumā «Beats Electronics» likvidēt 200 darba vietas, vēsta ziņu aģentūra «Bloomberg».

Ziņu aģentūra norāda, ka darba vietas tiks likvidētas personālu vadībā, finanšu un citās jomās, kur darba pienākumus jau nodrošina pašreizējie «Apple» darbinieki.

Informācija liecina, ka «Apple» vadība šonedēļ apmeklējusi «Beats Electronics» galveno biroja ēku un atsevišķiem darbiniekiem pavēstījusi, ka viņi abu uzņēmumu apvienošanā netiks iekļauti.

Tikmēr laikraksts «New York Post» ziņo, ka likvidējamo darba vietu skaits veido aptuveni 40% no kopējā «Beats Electronics» darba vietu skaita pasaulē.

Kā ziņots, Eiropas Komisija pirmdien apstiprināja «Apple» darījumu, kurā tas par trīs miljardiem dolāru (2,2 miljardiem eiro) iegādājas «Beats Electronics».

«Apple» maija beigās pavēstīja, ka iegādāsies «Beats Music» un «Beats Electronics», tam kļūstot par vienu no lielākajiem iegādes darījumiem tehnoloģiju nozarē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu