Pirmie «Samsung Galaxy Alpha» vērtējumi neviennozīmīgi (17)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dienvidkorejas elektronikas giganta «Samsung Electronics» jaunākais viedtālrunis «Samsung Galaxy Alpha» nostrādāts kvalitatīvi, bet tā ekrāns un akumulatora ietilpība liek vēlēties vairāk, vēsta mobilo tehnoloģiju portāls «GSM Arena».

«Samsung» nupat nācis klajā ar viedtālruni, kas ir atbilde ilgstošajiem iebildumiem pret kompānijas viedierīču plastmasas korpusiem. 13.augustā prezentētais tālrunis ir nedaudz mazāks par pašreizējo topa modeli «Galaxy S5», tādējādi uzlabojot tā ērtumu darbam ar vienu roku. Nav noslēpums, ka jaunais telefons domāts kā tiešs konkurents kompānijas «Apple» populārajam viedtālrunim «iPhone 5S», kam tuvākajā laikā gaidāms jauns modelis.

Lielākie tehnoloģiju portāli jau paspējuši piezīmēt, ka «Galaxy Alpha» pēc izskata ir neparasti līdzīgs savam «Apple» konkurentam, kā arī izteikuši vilšanos par jaunā telefona ekrāna izšķirtspēju, kas ir 1280x720 pikseļi. Lai arī «Android» telefoniem šāda izšķirtspēja varētu būt neierasti maza, tomēr «iPhone 5S» ekrānam tā ir vēl zemāka - 1136x640 pikseļi. «Apple» telefonam gan ekrāns izskatīsies asāks, jo tas ir mazāks un tam ir lielāks pikseļu blīvums.

«GSM Arena» uzteic telefona jaudīgo procesoru, bet raizējas, vai nelielais akumulators tiks galā ar tā barošanu. Ierasts arī ir iebildums pret SD kartes ligzdas neesamību, tomēr pēdējā laikā līdz ar mākoņpakalpojumu izplatību tas kļūst arvien mazāk nozīmīgs.

Paredzēts, ka telefona cena būs ap 600 eiro, kas ir aptuveni tikpat, cik «Apple» nosauc sākuma cenu saviem telefoniem. To, kā «Samsung» veiksies, varēs redzēt 9.septembrī, kad tiks prezentēts jaunais «iPhone».

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu