Huawei Ascend P7 iegūst EISA Patērētāju viedtālruņa balvu (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Huawei jaunākais viedtālrunis Huawei Ascend P7 saņēmis Eiropas Attēla un skaņas asociācijas (EISA) balvu kategorijā «Eiropas patērētāju viedtālrunis 2014–2015». Arī pērn EISA atzina Huawei par labāko savā jomā, un piešķīra apbalvojumu par īpaši plāno 6,18 mm Ascend P6, kas tika laists klajā 2013. gada jūnijā.

Ascend P7 ar 4G LTE definē jaunus viedtālruņa izcilības kritērijus, veiksmīgi turpinot Huawei Ascend P6 panākumus. EISA atzinīgi vērtē Huawei Ascend P7 izteiksmīgo stikla apdari, kas pieejama melnā un baltā krāsā, un pievilcīgo cenu. Asociācija izceļ arī viedtālruņa divu kameru moduļus, kas ļauj uzņemt augstas izšķirtspējas selfijus ar 8 megapikseļu priekšējo kameru, savukārt aizmugurējā kamera nodrošina 13 megapikseļu sensoru ar zibspuldzi un atbalstošām aplikācijām.

Foto: Publicitātes foto

«Esam gandarīti par šo apbalvojumu un uztveram to kā apliecinājumu tam, ka patiesi izaicinām pašreizējos nozares standartus, pārveidojot viedtālruņa dizainu, kameras sniegumu un savienojamību,» sacīja Šao Jans (Shao Yang), Huawei Consumer Business Group Mārketinga viceprezidents. «Mums vēl ir vairāki pārsteigumi, kurus prezentēsim šī gada IFA izstādē Berlīnē. Nemitīgi strādājam, lai arvien vairāk cilvēku pasaulē varētu izmantot lieliskas tehnoloģijas.»

Ir pagājuši gandrīz divi mēneši kopš viedtālruņa prezentācijas šī gada maijā Parīzē. Pašlaik Ascend P7 ir pieejams Eiropā, Āzijas un Klusā okeāna valstīs un Dienvidamerikā, pārdoti vairāk nekā 2 miljoni tālruņu vairāk nekā 70 valstīs (20. jūlija pārdošanas dati). Latvijā Ascend P7 ir pieejams pie visiem lielākajiem mobilo sakaru operatoriem.

Ascend P7 priekšgājējs Huawei Ascend P6, kas EISA Eiropas patērētāju viedtālruņa 2013-2014 apbalvojumu saņēma pērn septembrī, tiek raksturots kā «pārsteidzoši labi aprīkots viedtālrunis par ļoti pievilcīgu cenu». Pašlaik Ascend P6 ir nopērkams vairāk nekā 100 valstīs, ir pārdoti vairāk nekā četri miljoni tā eksemplāru. Canalys, IDC un Strategy Analytics ir ierindojuši Huawei trešajā vietā viedtālruņu piegādes topā 2013. gadā un 2014. gada pirmajā ceturksnī, pateicoties augstākajiem ikgadējā piegāžu apjoma pieauguma rādītājiem vadošo nozares spēlētāju vidū.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu