Samsung prezentē jaunas viedās valkājamās ierīces (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Samsung Electronics Baltics Baltijas valstīs prezentējis Samsung Gear S – izliektas formas viedpulksteni, kas darbojas ar SIM karti un autonomi nodrošina telefona funkcionalitāti. Jaunais Samsung Gear S piedāvā 3G datu savienojumu un dažādas ikdienā lieti noderīgas viedās funkcijas.

«Mēs esam gandarīti par Samsung Gear S pievienošanos mūsu ierīču klāstam – tā ir pirmā Samsung viedā valkājamā ierīce ar 3G savienojuma atbalstu Baltijas valstīs. Gear S viedpulkstenis ļauj mums dzīvot no viedtālruņa neatkarīgu dzīvi, nodrošinot ar pilnvērtīgām saziņas iespējām,» stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

Jaunais Samsung Gear S viedpulkstenis ir apveltīts ar elegantu izliektas formas Super AMOLED ekrānu un elastīgu siksniņu, tāpēc uz plaukstas locītavas tas būs īpaši ērts. Līdz ar 3G datu savienojumu Samsung Gear S piedāvā viedpulksteņu kategorijā pavisam jaunas funkcijas, nodrošinot lietotājam plašākas un ērtākas iespējas ikdienā.

Modernākais izliektas formas Super AMOLED ekrāns

Samsung Gear S ir aprīkots ar izliektas formas 2 collu Super AMOLED ekrānu, kas nodrošina izcili piesātinātu attēla kvalitāti un ērtu lietotājsaskarni. Pateicoties dialoga skata funkcijai un blīvākam teksta fontam, lietotājs ar vienu acu skatienu var veikli izlasīt gan īsziņas, e-pastus, gan arī dažādus paziņojumus un atgādinājumus. Samsung Gear S elegantais, izliektais korpuss ar elastīgo siksniņu ērti pieguļ plaukstas locītavai, savukārt pielāgojamais lietotājsaskarnes dizains un maināmās pulksteņa siksniņas ļauj lietotājiem pieskaņot ierīci savai gaumei un stilam.

Foto: Samsung

Plašas savienojumu iespējas

Samsung Gear S ir aprīkots ar 3G, Bluetooth un arī WiFi savienojumu atbalstu, nodrošinot lietotāju ar pastāvīgi pieejamu informāciju no sociālajiem tīkliem, kalendāra un aplikācijām, pat neesot sava viedtālruņa tuvumā. Viedpulkstenis ļauj nekavējoties atbildēt uz ienākušiem ziņojumiem, izmantojot ekrāna tastatūru vai arī uzlaboto S Voice funkciju. Visbeidzot ar Samsung Gear S var pilnvērtīgi veikt un saņemt arī telefona zvanus, kā arī saņemt no viedtālruņa pārsūtītos tālruņa zvanus.

Samsung Gear S lietotājiem nodrošina ērtu savienojuma veida maiņu, ļaujot viegli pārslēgties no 3G uz Bluetooth savienojumu vai atpakaļ, un automātiski veic arī informācijas sinhronizāciju brīdī, kad viedpulkstenis ir pievienots viedtālrunim.

Papildu funkcijas un aplikācijas

Ar sīkrīkiem un kombinētiem paziņojumu logiem Samsung Gear S nodrošina vieglu piekļuvi visai aktuālākajai informācijai. Vērtīgo funkciju klāstā ietilpst arī soli-pa-solim gājēju navigācija, ko nodrošina HERE aplikācija, vienmēr aktuālākās ziņas un informācija no The Financial Times veidotās «fastFT» aplikācijas, modernais e-lasīšanas rīks no Spritz, kā arī iespējas nekavējoties reaģēt uz sociālo tīklu paziņojumiem Facebook vidē. Viss šo aplikāciju kopums ļauj lietotājam būt kustībā, vienmēr būt sasniedzamam un saņemt jaunāko informāciju.

Samsung Gear S ir arī lielisks veselības un fitnesa palīgs, jo tajā ir iekļauti dažādi sensori, GPS signāla uztvērējs, kā arī S Health aplikācija. Papildus tam Nike+ Running aplikācija ļauj lietotājam fiksēt savu skrējienu datus un pilnvērtīgi koncentrēties treniņu procesam bez viedtālruņa klātbūtnes.

Foto: Samsung

Otra šodien prezentētā valkājamā ierīce ir jaunās Samsung Gear Circle austiņas, kas caur Bluetooth savienojumu ar viedtālruni lietotājiem ļauj saņemt telefona zvanus, klausīties mūziku un izpildīt balss komandas. Austiņas ir aprīkotas ar magnētisku saslēgu, kas ļauj tās ērti uzkarināt kaklā brīdī, kad netiek izmantotas. Savukārt vibrosignāla funkcija vēstīs par ienākošu telefona zvanu vai paziņojumiem.

Latvijas tirgū Samsung Gear S un Gear Circle ierīces ierobežotā skaitā nonāks šā gada oktobra vidū. Gear S mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 400 eiro, savukārt Gear Circle cena – 130 eiro. Abi jaunumi būs pieejami pie mobilo sakaru operatoriem un lielākajos elektronikas veikalos.

Samsung Gear S specifikācijas

Tīkla standartu atbalsts900/2100 vai 850/1900 (3G)
900/1800 vai 850/1900 (2G)
Ekrāns2 collu Super AMOLED (360 x 480) ekrāns
ProcesorsDivkodolu 1 GHz procesors
OperētājsistēmaUz Tizen platformas balstīta valkājamās ierīces operētājsistēma
AudioKodējumi: MP3/AAC/AAC+/eAAC+
Formāts: MP3, M4A, AAC, OGG
FunkcijasKomunikācijas:
2G, 3G zvani, Bluetooth zvani
Kontakti, paziņojumi, ziņapmaiņa, e-pasts, QWERTY tastatūra
Veselība un fitness:
S Health, Nike+ Running
Informācija:
Kalendārs, ziņas, navigācija, laika ziņas
Multivide:
Mūzikas atskaņotājs, galerija
Citi:
S Voice, Find My Device, enerģijas taupīšanas režīms
Putekļu un ūdens izturība atbilstoši IP67 standartam
Samsung pakalpojumiSamsung Gear Apps
SavienojumiWiFi: 802.11 b/g/n, A-GPS/Glonass
Bluetooth®: 4.1
USB: USB 2.0
SensoriAkselerometrs, žiroskops, kompass, sirdsritma sensors, gaismas sensors, UV sensors, barometrs
AtmiņaRAM: 512 MB
Atmiņa: 4 GB iebūvētā atmiņa
Izmēri39,8 x 58,3 x 12,5 (biezums)
Baterija300 mAh Li-ion baterija
Tipiskā lietošanas režīmā funkcionē 2 dienas

Samsung Gear Circle specifikācijas

Skaļrunis12ϕ skaļrunis
MikrofonsViens MEMS mikrofons
KodējumiSBC, apt-X, Samsung HD
Papildu funkcijasSmart Magnetic Clasp Control, balss paziņojumi, Sound Alive
SavienojumiBezvadu savienojumi: Bluetooth 3.0
Bluetooth profili: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
Vairākpunktu savienojumi: līdz 8 Bluetooth savienojumiem (2 Bluetooth ierīces vienlaicīgi)
Savienojuma spraudnis: Micro USB (tikai uzlādei)
SensoriMagnētiskais sensors (Hall IC), pieskārienu sensors
Baterija180 mAh Li-ion baterija (gaidīšanas laiks 300 h / runāšanas laiks 11 h / mūzikas atskaņošanas laiks 9 h)
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu