Pirmā Metabo leņķa slīpmašīna ar 1700 W jaudu (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācu profesionālo instrumentu ražotājs Metabo laidis klajā kārtējo tehnikas inovāciju – jaunu elektrisko leņķa slīpmašīnu sēriju ar jaudīgo Marathon motoru. Tās ir vēl izturīgākas, drošākas un ļauj paveikt darbu ātrāk un profesionālāk.

Jaunajām leņķa slīpmašīnām ir par 20% lielāka motora jauda un par 50% lielāks griezes moments. Līdz šim pierastā 1,4 kW jauda tagad palielināta līdz 1,7 kW. Izmantojot instrumentus, var strādāt ātrāk un mazāku piepūli, vienlaikus iegūstot labāku rezultātu. Slīpmašīnām ir dažādi ātrumi, ko var pielāgot attiecīgās virsmas apstrādei.

Foto: Publicitātes foto

Uzlabotā ventilācijas sistēma ļauj daudz lielākam gaisa daudzumam cirkulēt ap motoru, līdz ar to ievērojami tiek paildzināts instrumentu kalpošanas laiks un uzlabota dzesēšana. Patentētā bremžu sistēma apstādina disku/slīpripu 2 sekunžu laikā pēc instrumenta izslēgšanas. «Quick» sistēma viegli un ātri ļauj nomainīt griezējdiskus, neizmantojot papildu instrumentus. Pēc instrumenta izslēgšanas un pirms disks pilnībā apstājas, vienkārši jāpārslēdz vārpstas atslēga un regulēšanas uzgriezni var viegli atvienot ar roku. Var arī mainīt roktura novietojumu uz labo vai kreiso pusi. Ierīcēm ir parocīgs korpusa dizains ergonomiskai un drošai to satveršanai. Rokturis nodrošina amortizāciju un samazina vibrāciju. Tas viss paveikts, būtiski nepalielinot instrumentu izmēru un svaru.

Metabo ir līderis arī akumulatoru instrumentu tehnoloģijās, un šobrīd tos piedāvā jau ar 5,2 Ah. Šis ir pirmais un vienīgais akumulators ar ilgāko iespējamo darbības laiku, kas padara daudz ērtāku un vienkāršāku veicamā darba izpildi. Salīdzinot ar 3,0 Ah akumulatoriem, 5,2 Ah akumulators sniedz iespēju strādāt pat par 75% ilgāk bez uzlādes. Samazinot uzlādes reižu skaitu, tiek pagarināts akumulatora kalpošanas ilgums.

Visiem Metabo instrumentiem ir viena kopīga iezīme - tie ir tehnoloģiski moderni instrumenti profesionālam darbam. Garantējot augstu kvalitāti, ražotājs saviem instrumentiem nodrošina 3 gadu garantiju.

Foto: Publicitātes foto

Metabo ir Vācijas profesionālo instrumentu ražotājs. Uzņēmums dibināts 1924. gadā, un kopš dibināšanas tā mērķis vienmēr ir bijis būt līderim jaunu tehnoloģiju izmantošanā un darba efektivitātes palielināšanā. Uzņēmums lepojas ar pirmo leņķa slīpmašīnu (izgatavota 1950. gadā), pirmo ātras fiksācijas urbjpatronu (izgatavota 1952. gadā), pirmo triecienurbjmašīnu (izgatavota 1957. gadā) un citām tehnoloģiskajām inovācijām. Metabo ir viens no lielākajiem uzņēmumiem savā nozarē ar pārstāvniecībām visā pasaulē.

Foto: Publicitātes foto

Plašāka informācija par Metabo instrumentiem un to iespējām, kā arī instrumentu tirdzniecības vietām pieejama mājaslapā www.metabo.lv.

www.metabo.lv

Foto: Publicitātes foto

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu