Nokia Lumia prezentē trīs jaunus viedtālruņus (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nokia

Šodien izstādē IFA 2014 Berlīnē Nokia prezentēja trīs jaunus Lumia viedtālruņus — Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 730 Dual SIM un Nokia Lumia 735 ar 4G atbalstu īpaši ātra interneta lietošanai. Jau tuvākajā laikā Latvijā būs pieejami divi no šiem viedtālruņiem – Nokia Lumia 830 un Nokia Lumia 735 ar 4G atbalstu.

Jaunais Nokia Lumia 830 nodrošina flagmaņa cienīgas iespējas, taču par salīdzinoši zemāku cenu. Ierīce aprīkota ar Windows Phone 8.1 operētājsistēmu ar Lumia Denim atjauninājumu, 1.2GHz Snapdragon četrkodolu procesoru, kas nodrošinās ātru un stabilu viedtālruņa darbību, gan lietojot aplikācijas, gan sērfojot internetā. Nokia Lumia 830 ir 16 Gb iebūvētā atmiņa, bet, ievietojot microSD atmiņas karti, to var palielināt līdz 128 Gb. Papildus ir nodrošināti arī bezmaksas 15 Gb datu uzglabāšanai OneDrive mākoņkrātuvē.

Viedtālrunis ir aprīkots ar 10 megapikseļu PureView kameru ar ZEISS optiku, Rich Recording iespēju un smalkāko un vieglāko optisko attēla stabilizatoru, kāds jebkad ir bijis Lumia viedtālruņiem. Papildus tehniskajiem jauninājumiem Nokia Lumia 830 ir nodrošināts ar programmatūras atjauninājumiem, kas palielinājis fotogrāfiju uzņemšanas ātrumu un iespējas, iekļaujot tādas lietotnes kā Rich Capture, Moment Capture un aizraujošo Living Images.

Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 830 Foto: Nokia

Nokia Lumia 830 ir aprīkots ar 5 collu ClearBlack ekrānu, kas nodrošina kvalitatīvu tā satura nolasīšanu arī saules gaismā, bet lietot ierīci būs īpaši ērti, pateicoties jutīgajam Curved Gorilla 3.0 ekrāna stikliņam. Stilīgs un gaumīgs, Nokia Lumia 830 ar metāla un polikarbonāta detaļām ir pašlaik tievākais un vieglākais pieejamais Nokia Lumia viedtālrunis.

Pēc pašlaik pieejamās informācijas, Nokia Lumia 830 melnā, baltā, zaļā un oranžā krāsā Latvijā būs pieejams no oktobra sākuma un tā aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs nedaudz virs 400 eiro. Tas būs nopērkams mobilo tālruņu tirdzniecības vietās.

Nokia Lumia 735 ar 4G atbalstu sniegs lielisku viedtālruņa pieredzi par īpaši pieejamu cenu. Ierīce aprīkota ar Windows Phone 8.1 Lumia Denim operētājsistēmu un 1.2GHz Snapdragon četrkodolu procesoru augstas kvalitātes, ātras darbības nodrošināšanai. Iebūvētās atmiņas apjoms ir 8 Gb, ko ir iespējams palielināt līdz pat 128 Gb, izmantojot microSD karti. Tāpat pieejami arī 15 Gb OneDrive mākoņkrātuvē bez maksas.

Nokia Lumia 735 aprīkota ar 6,7 megapikseļu aizmugurējo un FULL-HD 5 megapikseļu platleņķa priekšējo kameru, kas ļaus uzņemt attēlus ar vairāk kadrā esošiem cilvēkiem vai veikt Skype zvanus kopā ar visu ģimeni. Iebūvētie skaļruņi un balss apstrādes tehnoloģija nodrošinās skaidru skaņu telefonsarunu vai Skype zvanu laikā, pat atrodoties trokšņainā vidē. Turklāt pirmos trīs mēnešus Skype aplikācija būs pieejama bez papildu samaksas.

Pēc pašlaik pieejamās informācijas, Nokia Lumia 735 melnā, baltā, zaļā un oranžā krāsā Latvijā būs pieejams no oktobra vidus un tā aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs aptuveni 275 eiro. Tas būs nopērkams mobilo tālruņu tirdzniecības vietās.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu