LG laiž tirgū jaunus L-Sērijas viedtālruņus (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) laidis tirgū jaunos L-Sērijas viedtālruņus – L Fino un L Bello. Jaunie telefoni tuvāko nedēļu laikā būs pieejami Latīņamerikā, Eiropā, Āzijā un NVS valstīs.

L Fino un L Bello piedāvā jaunus uzlabojumus L-Sērijai, par saprātīgu cenu nodrošinot jaudīgu alternatīvu dārgākiem viedtelefoniem, kā arī piedāvājot premium klases izskatu un lietošanas sajūtas, kas noteikti piesaistīts pusaudžus un jaunos viedtālruņu lietotājus 3G tirgū. Abas ierīces ir aprīkotas ar jaudīgiem Quad-Core procesoriem un ekskluzīvajām lietotāju saskares (UX) funkcijām, kas pārņemtas no populārā G3 modeļa.

Foto: Publicitātes foto

L Fino un L Bello, kas spāņu valodā nozīmē – jauks un skaists, atspoguļo LG apņemšanos nostiprināt uzņēmuma mobilo ierīču klāstu, liekot spēcīgu uzsvaru uz premium lietošanas pieredzes radīšanu sākuma un vidējā līmeņa segmentos.

L Fino aprīkots ar 1,2 GHz Quad-Core procesoru un 4,5 collu ekrānu. Savukārt L Bello darbina 1,3 Ghz Quad-Core procesors un tas aprīkots ar lielāku piecu collu ekrānu. Ar attiecīgi 1900 mAh un 2540 mAh akumulatoriem šo telefonu lietotāji var cerēt uz ilgstošu multimediju baudījumu. Tapāt abos telefonos sastopams LG raksturīgais Rear Key pogu dizains un tie aprīkoti ar savā klasē vadošajām 8 MP fotokamerām.

Foto: Publicitātes foto

Patērētāju uzvedības izpētes rezultāti apliecina, ka fotokamera ir viens no galvenajiem apsvērumiem, pusaudžiem un pirmreizējiem lietotājiem iegādājoties viedtālruņus, tādējādi abi LG L-Sērijas modeļi tika izstrādāti, lai sniegtu lietotājiem kvalitāti un attēlus bez aizmiglojuma ar tādām funkcijām kā Touch & Shoot, Gesture Shot un Front Camera Light.

Atkarībā no tirgus, L Fino tiks piedāvāts vairākās krāšņās krāsās – baltā, melnā, zelta, sarkanā un zaļā, savukārt L Bello būs pieejams melnā, baltā un zelta krāsā.

Foto: Publicitātes foto

LG L Fino galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 1.2 GHz Quad-Core procesors

Operētājsistēma: Android 4.4.2 KitKat

Displejs: 4.5 collu WVGA IPS (800 x 480 / 207ppi)

Atmiņa: 4GB / 1GB RAM / microSD

Kamera: aizmugurējā - 8.0MP / priekšējā VGA

Akumulators: 1900mAh

Izmēri (G x P x B): 127.5 x 67.9 x 11.9mm

LG L Bello galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 1.3GHz Quad-Core procesors

Operētājsistēma: Android 4.4.2 KitKat

Displejs: 5.0-collu FWVGA IPS (854x480 / 196ppi)

Atmiņa: 8GB / 1GB RAM / microSD

Kamera: aizmugurējā - 8.0MP ar Auto Focus / priekšējā 1MP

Akumulators: 2540mAh (izņemams)

Izmēri (G x P x B): 138.2 x 70.6 x 10.7mm

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu