Kāpēc ir vērts atlikt Apple viedpulksteņa iegādi (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā otrdienā bez diviem jauniem iPhone telefoniem Apple prezentēja arī savu pirmo valkājamo viedierīci - Apple Watch.

Ja cilvēks vēlēsies, viņu nekas nespēs atturēt no jaunā Apple Watch iegādes, kad tas nākamgad nonāks veikalu plauktos. Tomēr ekspertiem ir argumenti, kas kādam tomēr varētu likt pārdomāt un pagaidīt - ir spēcīgas norādes uz to, ka Apple ievēros produktu atjaunināšanas ciklu un jau gatavo nākamo viedpulksteni, ko pārdošanā laist 2016.gadā, raksta Gizmodo.com.

Saprotams, ka Apple šādas runas pagaidām nekomentē, taču ziņu aģentūra Reuters, atsaucoties uz anonīmiem, Apple plānus labi pārzinošiem avotiem, vēsta, ka kompānija 2015.gadā prezentēs pilnīgāku viedpulksteņa modeli ar vairākiem jauniem sensoriem un plašākām lietotāja veselības stāvokļa un vingruma uzraudzīšanas iespējām.

9.septembrī prezentētais Apple Watch pilda funkcijas un veic mērījumus, kas ir arī pārējo šīs kategorijas gadžetu arsenālā. Apple Watch nākamā versija savukārt jau būs krietni vien pilnīgāka un balstoties uz ziņām par to, kādus medicīnas jomas speciālistus kompānija pēdējā laikā ir nolīgusi, pulkstenis spēs noteikt glikozes līmeni, atūdeņošanos, veikt miega mērījumus un analizēt svīšanas intensitāti.

Jūnijā izdevums Wall Street Journal ziņoja, ka Apple valkājamajai viedierīcei būs vairāk nekā 10 dažādi sensori, tiesa, toreiz netika minēts, vai visi patērētājiem tiks piedāvāti jau pirmās paaudzes Apple Watch vai ieviesti pakāpeniski ar nākamajām pulksteņa paaudzēm.

Lai vai kā, Apple Watch ir pilnīgi jauns produkts un līdzīgi jebkurš cits produkts vai prece tas ar katru nākamo paaudzi tikai kļūs bagātāks un pilnīgāks. Tāpat, piemēram, arī šobrīd nopērkamais iPad Air ir krietni vien pārāks gan forma, gan satura ziņā par oriģinālo iPad, kas tika prezentēts tikai pirms četriem ar pusi gadiem.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu