Latvijas tirgū piedāvās īpaši izturīgo Cat S50 viedtālruni (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau oktobrī Latvijas tirgū nonāks septembra sākumā izziņotais Cat S50 - izturīgs augstākās klases 4G viedtālrunis, kas ir piemērots izmantošanai nelabvēlīgos apstākļos.

Cat S50 ir ūdensizturīgs, un tā ekrāns darbosies arī ar slapjiem pirkstiem. Tas ir izturīgs pret saskrāpēšanu, to nebojā putekļi, un tas izturēs vairāk nekā pāris triecienus un skrāpējumus. Tālrunim ir četrkodolu procesors (1,2 GHz) un visjaunākā Android sistēmas versija (KitKat). Tas nozīmē, ka telefons ir ne tikai izturīgs, bet arī tehnoloģiski moderns.

«Mobilā tālruņa, kas būtu piemērots brīvdabas aktivitātēm, izvēle bieži nozīmēja kompromisu funkciju vai aizsardzības ziņā,» saka Cat Phones vadītājs Olivers Šulte. «Tas neattiecas uz S50, kurš piedāvā visas augstākās klases viedtālruņa funkcijas un augstu aizsardzības un izturības līmeni.»

Foto: Publicitātes foto

Nav būtiski, vai ir slapjš, auksts, putekļains vai dubļains, nekas netraucēs augstākās klases viedtālruņa S50 darbību, pat kritiens uz betona ne, neatkarīgi no tā, vai izmantojat tālruni, braucot ar divriteni, kalnos vai būvlaukumā.

S50 vienlaikus ir pirmais Cat tālrunis, kas ir aprīkots ar Cat Phones App Store pakalpojumu, kas ietver vairāk nekā 1000 speciāli izvēlētu lietotņu, tai skaitā tādas plaši izmantotas aplikācijas kā Skype un Endomondo.

S50 ir ne tikai izturīga konstrukcija, bet arī uzlabota skaņas tehnoloģija, ko izstrādājis Grammy tehnoloģiju balvas ieguvējs - uzņēmums Waves Audio.

S50, kas ir komerciāli veiksmīgā tālruņa Cat B15Q pēctecis,ir ātrāks procesors, lielāks ekrāns, ilgāks laiks gaidīšanas režīmā un uzlabotas attēlveides un sakaru iespējas, pateicoties 8 megapikseļu kamerai un 4G datu pārraides atbalstam. S50 būs nopērkams divās krāsu variācijās: Forest un Slate.

S50 specifikācija

  • Android (4.4) KitKat
  • Ūdensizturīgs, darbosies ar slapjiem pirkstiem
  • Putekļu necaurlaidīgs, IP67 klase
  • Armijas specifikācija 810G
  • Izturīgs pret saskrāpēšanu
  • 4,7 collu 3.klases Gorilla Glass stikls, izturīgs pret saplīšanu
  • 8 MP kamera ar zibspuldzi un HD video
  • 4G LTE
  • 16 sarunu stundas
  • 8 GB iebūvētā atmiņa. Paplašināma ar mikro SD kartēm ar ietilpību līdz 64 GB.
Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu