Apple saņēmis rekordlielu pieprasījumu pēc jaunajiem iPhone (31)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV informācijas tehnoloģiju kompānija «Apple Inc.» pirmdien paziņoja, ka saņēmusi rekordlielu iepriekšēju pasūtījumu skaitu pēc viedtālruņa «iPhone» jaunajiem modeļiem, un daļai klientu nāksies gaidīt modeļus ar lielāku ekrānu.

Uzņēmums norāda, ka 24 stundu laikā pēc jauno ierīču pieejamības pasūtīšanai saņemti vairāk nekā četri miljoni iepriekšēju pasūtījumu.

«Jauno «iPhone» pieprasījums pārsniedz sākotnējo iepriekšēju pasūtījumu piegādes apjomu un, kamēr ievērojams apjoms klientiem tiks piegādāts no piektdienas un visu septembri, liela daļa «iPhone» iepriekšējo pasūtījumu tiks piegādāti oktobrī,» vēsta kompānija.

Foto: Reuters/ScanPix

Jau ziņots, ka «Apple» pagājušajā otrdienā prezentēja jaunākos viedtelefonu modeļus, kas ieguvuši nosaukumus «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus», bet to ekrānu izmēri ir attiecīgi 4,7 collas (11,9 centimetri) un 5,5 collas (14 centimetri).

Abi telefoni aprīkoti ar «Apple» izstrādātajiem procesoriem A8, kas, kā apgalvo kompānija, to veiktspējas ātrumu palielina par 25%. Tāpat jaunajiem «iPhone» modeļiem ir uzlabota izšķirtspēja.

Jauno viedtelefonu tirdzniecība vairākās valstīs tiks uzsākta piektdien, bet 26.septembrī tie kļūs pieejami vēl vairāk nekā 20 valstīs.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu