Šodien pie patērētājiem nonāk jaunie iPhone (46)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: apple.com

Piektdien pie pircējiem vairākās valstīs nonāk ASV informācijas tehnoloģiju kompānijas «Apple Inc.» ražotā viedtelefona «iPhone» jaunākie modeļi, kvēlākajiem faniem pie veikaliem veidojot garas rindas, lai pirmie spētu iegūt jaunās ierīces.

Kā ierasts, vienas no garākajām rindām novērojamas Japānā, kur pie «Apple» veikaliem Tokijā cilvēki sapulcējušies krietni pirms to durvju atvēršanas.

«Apple» jau pirmdien paziņoja, ka saņēmusi rekordlielu iepriekšēju pasūtījumu skaitu pēc «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus» modeļiem.

Jaunie viedtālruņi piektdien tirdzniecībā nonāk Japānā un vēl deviņās valstīs, tostarp ASV, Francijā, Vācijā, Honkongā, Austrālijā un Lielbritānijā.

Savukārt nākamajā piektdienā «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus» pie patērētājiem nonāks vēl vairāk nekā 20 valstīs, tostarp Itālijā, Jaunzēlandē, Krievijā un Turcijā.

Jau ziņots, ka «Apple» pagājušajā otrdienā prezentēja jaunākos viedtelefonu modeļus, kas ieguvuši nosaukumus «iPhone 6» un «iPhone 6 Plus», bet to ekrānu izmēri ir attiecīgi 4,7 collas (11,9 centimetri) un 5,5 collas (14 centimetri).

Abi telefoni aprīkoti ar «Apple» izstrādātajiem procesoriem A8, kas, kā apgalvo kompānija, to veiktspējas ātrumu palielina par 25%. Tāpat jaunajiem «iPhone» modeļiem ir uzlabota izšķirtspēja.

Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu